Giriş Kayıt
Mackenzie Astin

Mackenzie Astin (46)


Oyuncu

Mackenzie Alexander Astin, 12 Mayıs 1973 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

The Last Days of Disco (1998), Aşkta Ve Savaşta (1996), Iron Will (1994), The Mating Habits of the Earthbound Human (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mackenzie Alexander Astin
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Mack
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.8 2,176
2018 45 Biyografi Oyuncu 5.5 112
2017 44 Dram Oyuncu 4.7 65
2017 44 Gerilim Oyuncu 3.6 269
2016 43 Dram Oyuncu 5.6 366
2016 43 Dram Oyuncu 6.6 240
2016 43 Belgesel Oyuncu 7.1 84
2016 43 Komedi Oyuncu 6.4 28
2016 43 Macera Oyuncu 5.7 128
2016 43 Gerilim Oyuncu 7.8 16
2015 42 Komedi Oyuncu 5.5 533
2015 42 Macera Oyuncu 3.5 165
2015 42 Aile Oyuncu 5.5 99
2015 Dram Oyuncu 7.6 36,266
2015 Suç Oyuncu 6.6 6,438
2013 40 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 16
2013 40 Komedi Oyuncu 6.7 144
2013 40 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 19
2012 39 Komedi Oyuncu 3.6 582
2012 Dram Oyuncu 7.7 64,021
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 61,916
2007 34 Dram Oyuncu 6.6 2,332
2005 Dram Oyuncu 7.6 216,208
2004 31 Dram Oyuncu 7.2 2,925

Çık İşin İçinden
2003 30 Komedi Oyuncu 5.6 8,922
2003 30 Dram Oyuncu 6.4 879
2001 28 Komedi Oyuncu 6.6 74
1999 26 Komedi Oyuncu 6.4 5,866
1998 25 Komedi Oyuncu 6.7 11,423

Akşam Yıldızı
1996 23 Komedi Oyuncu 5.8 3,900

Aşkta Ve Savaşta
1996 23 Biyografi Oyuncu 6.0 7,755
1995 22 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 2,180
1994 21 Aksiyon Oyuncu 6.7 42,071
1994 21 Aile Oyuncu 6.5 6,655
1987 14 Macera Oyuncu 2.7 7,056
1983 Dram Oyuncu 6.4 1,083
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019