Giriş Kayıt
Shawn Ashmore

Shawn Ashmore


Oyuncu, Yapımcı

Shawn Ashmore, oyuncu, yapımcı.

2012 yılının Temmuz ayında Dana Renee Ashmore ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

The Following (2013), Frozen (2010), Lanetli Topraklar (2008), Cadet Kelly (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (13 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Korku Oyuncu 4.6 344

Sır Yuvası
2021 Dram Oyuncu 5.3 5,473
2020 Suç Oyuncu 4.6 1,403
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 691,620
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,442

Şeytan Kapısı
2017 Korku Oyuncu 5.1 6,896
2017 Dram Oyuncu 5.7 1,997
2016 Dram Oyuncu 7.1 7,732
2016 Komedi Oyuncu 7.1 194
2016 Gerilim Yapımcı 5.1 3,958
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,132
2014 6.3 610

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 749,958
2013 Suç Oyuncu 7.4 91,934
2012 Suç Oyuncu 5.0 3,802

Şeytanın Ormanı
2012 Korku Oyuncu 4.6 4,772
2012 Oyuncu 6.3 488

Kader Günü
2011 Aksiyon Oyuncu 5.2 13,367

Anneler Günü
2010 Suç Oyuncu 6.2 18,500

Balta 2
2010 Komedi Oyuncu 5.5 15,234
2010 Dram Oyuncu 6.2 81,482
2010 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.3 127
2009 Aksiyon Oyuncu 6.1 416

Lanetli Topraklar
2008 Korku Oyuncu 5.9 85,270

Gündönümü
2008 Dram Oyuncu 5.3 6,793

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 544,426
2006 Aksiyon Oyuncu 6.5 855

Sessiz
2005 Dram Oyuncu 6.1 17,601
2005 Dram Oyuncu 6.3 1,394
2005 Aksiyon Oyuncu 4.4 5,968

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu 5.7 6,482

X-Men 2
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 580,227
2002 Dram Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 5.5 15,599
2001 Macera Oyuncu 7.5 139,479
2000 Aksiyon Oyuncu 7.3 651,408
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 1,503
1998 Komedi Oyuncu 6.6 7,657
1991 Komedi Oyuncu 5.9 1,068
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film