Giriş Kayıt
Rodney Ascher

Rodney Ascher


Sanat Bölümü, Yönetmen, Senarist, Görsel Efekt

Rodney Ascher, sanat bölümü, yönetmen, senarist, görsel efekt.

237 Nolu Oda (2012), Sinifta olay var (1996), Güçlülerin Dünyası (1993), Bakire ve Hamile (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Oyuncu 6.9 487
2021 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.3 2,180
2019 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.7 384
2015 Belgesel Yönetmen 5.7 7,156

Şeytanın Kapısında
2014 Korku 4.8 7,448
2014 Kısa Metraj 6.7 322

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
5.4 9,142

237 Nolu Oda
2012 Belgesel Görsel Efekt
Sanat Bölümü
Editör
Senarist
Yönetmen
Animasyon
6.2 23,108

Çok Sert Vurdu
2011 Belgesel 6.8 737
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 5.6 202
2010 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
Görsel Efekt
6.1 209
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 3,125
2007 Belgesel Görsel Efekt 7.8 989
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 5,025

Bakire ve Hamile
2006 Dram Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
6.9 4,297
2001 Animasyon Editör 5.5 106
2001 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Editör
3.9 8

Sinifta olay var
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 15,654

Güçlülerin Dünyası
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 6,883

Mutluluk Sahili
1993 Dram Sanat Bölümü 5.6 2,206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024