Giriş Kayıt
Tadanobu Asano

Tadanobu Asano (49)


Oyuncu, Yönetmen, Müzisyen, Animasyon

Tadanobu Sato, 27 Kasım 1973 Yokohama, Japonya doğumlu oyuncu, yönetmen, müzisyen, animasyon.

1995 yılının Mart ayında Chara ile evlendi. 14 yılın ardından 2009 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

47 Ronin (2013), Sükût (2016), Katil Ichi (2001), Kate (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tadanobu Sato
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1973
Doğum Yeri: Yokohama, Japonya
Diğer Bir İsmi: Sato Tadanobu
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
9.0 (18 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 63,568
2021 48 Aksiyon Oyuncu 6.0 176,605
2020 47 Dram Oyuncu 7.3 18,483
2019 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085

Sinema Labirenti
2019 46 Dram Oyuncu 7.2 219
2019 46 Aksiyon Oyuncu    
2019 46 Dram Oyuncu 6.3 282

Yabancı
2018 45 Suç Oyuncu 6.2 26,885
2017 44 Aksiyon Oyuncu 7.9 759,901
2017 44 Dram Oyuncu 7.0 388
2017 Dram Oyuncu 6.5 325
2017 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 263
2017 Komedi Oyuncu 7.3 79

Sükût
2016 43 Macera Oyuncu 7.1 114,939
2016 43 Dram Oyuncu 6.9 1,767
2016 43 Dram Oyuncu 6.9 2,733
2015 42 Dram Oyuncu 6.4 468
2015 42 Dram Oyuncu 6.3 1,828
2015 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,921
2015 42 Dram Oyuncu 5.4 353
2014 41 Belgesel Oyuncu 6.9 204
2014 41 Korku Oyuncu 6.9 4,928
2014 41 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,733
2014 Dram Oyuncu 7.3 62
2014 41 Fantastik Oyuncu 5.7 959
2014 41 Suç Oyuncu 6.2 669
2013 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 162,541

Thor: Karanlık Dünya
2013 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 688,981
2013 40 Tarihi Oyuncu 6.4 645
2013 40 Dram Oyuncu    
2012 39 Dram Oyuncu 6.8 140
2012 39 Dram Oyuncu 6.9 464

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 250,242

Fly With The Gold
2012 39 Suç Oyuncu 5.5 165
2011 38 Komedi Oyuncu 5.7 91
2011 38 Komedi Oyuncu 7.0 1,155
2011 Korku Oyuncu 7.7 424
2011 38 Komedi Oyuncu 6.0 61
2011 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 855,792
2011 38 Komedi Oyuncu 4.9 23
2010 37 Dram Oyuncu 6.6 85
2010 37 Dram Oyuncu 5.9 148
2009 36 Kısa Metraj Yönetmen
Oyuncu
5.8 507

Zirve. Nirengi Taşı Kayıtları
2009 36 Macera Oyuncu 6.7 210
2009 36 Dram Oyuncu 6.9 130
2009 36 Belgesel Oyuncu 5.9 33
2009 36 Animasyon Oyuncu 7.5 14,988

Villon'un Karısı
2009 36 Dram Oyuncu 7.0 415
2009 36 Komedi Oyuncu 6.4 134
2008 35 Dram Oyuncu 7.2 23
2008 35 Dram Oyuncu 7.5 1,469

Cengiz Han
2007 34 Macera Oyuncu 7.2 47,475
2007 34 Dram Oyuncu 6.8 467

Hayalet Dalgalar
2006 33 Dram Oyuncu 6.5 1,678

Hana
2006 33 Komedi Oyuncu 6.6 1,778
2005 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,064
2005 32 Fantastik Oyuncu 6.2 1,152
2005 32 Komedi Oyuncu 6.6 2,583

Portrait Of The Wind
2005 32 Suç Oyuncu 7.0 131
2005 32 Dram Oyuncu 6.6 595

Örtülü Orman
2005 32 Dram Oyuncu 6.6 301

Hayatta Kalmanın 5 Yolu
2004 31 Fantastik Oyuncu 7.5 9,894
2004 31 Dram Oyuncu 6.7 3,203

The Taste Of Tea
2004 31 Komedi Oyuncu 7.6 6,757

Jizo'nun Yüzü
2004 31 Dram Oyuncu 7.2 240
2003 30 Dram Müzik 5.2 779
2003 30 Aksiyon Oyuncu 7.5 50,108

Café Lumière
2003 30 Dram Oyuncu 6.8 3,207
2003 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 343

Evrendeki Son Yaşam
2003 30 Komedi Oyuncu 7.5 11,288
2003 30 Komedi Oyuncu 6.6 101
2003 30 Dram Oyuncu 6.7 2,882
2002 29 Dram Oyuncu 6.7 318
2002 Oyuncu    

Katil Ichi
2001 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 57,248
2001 28 Dram Oyuncu 6.9 1,674
2001 28 Dram Oyuncu
Animasyon
6.8 2,506
2001 28 Belgesel Oyuncu 7.9 37
2000 27 Komedi Oyuncu 6.2 669
2000 27 Dram Oyuncu 6.8 316
2000 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 888
1999 26 Dram Oyuncu 6.8 7,772
1999 26 Dram Oyuncu 6.7 242
1999 26 Dram Oyuncu 6.7 2,690
1999 26 Dram Oyuncu 6.3 700
1998 25 Gizem Oyuncu 6.7 2,222
1998 25 Dram Oyuncu 6.0 254
1998 25 Dram Oyuncu 7.4 1,578
1997 24 Dram Oyuncu 6.8 290
1997 24 Gizem Oyuncu 7.3 858
1996 23 Suç Oyuncu 6.9 194
1996 23 Suç Oyuncu 7.5 4,103
1996 23 Suç Oyuncu 6.3 266
1996 23 Dram Oyuncu 7.1 2,038
1995 22 Dram Oyuncu 7.5 6,536
1994 21 Dram Oyuncu 6.8 82
1993 20 Oyuncu 6.0 306

The Rocking Horsemen
1992 19 Komedi Oyuncu 7.1 165

Swimming Upstream
1990 17 Romantik Oyuncu 6.3 42
- Dram Oyuncu 6.1 447
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023