Giriş Kayıt
Jirô Asada

Jirô Asada


Senarist

Kojiro Iwato, senarist.

Gerçek İsmi: Kojiro Iwato
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Senarist    
2015 Komedi Senarist 5.3 9
2014 Aksiyon Senarist 6.6 205
2011 Dram Senarist 5.7 63
2007 Dram Senarist 6.7 54
2007 Komedi Senarist 6.1 124
2006 Dram Senarist 6.2 159
2003 Dram Senarist 7.5 4,470

Kayıp Ruhlar
2001 Dram Senarist 7.6 5,162
1999 Dram Senarist 7.3 762
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019