Giriş Kayıt
Mercè Arànega

Mercè Arànega


Oyuncu

Mercè Arànega, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Mercé Arenega | Mercé Aránega
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Ekmek
2010 Dram Oyuncu 6.9 5,076
2010 Dram Oyuncu 5.3 112
2001 Oyuncu 7.4 1,611
2001 Komedi Oyuncu 6.3 348
2000 Dram Oyuncu 5.8 197
2000 Oyuncu 5.5 747

Olgun Kadına Övgü
1997 Dram Oyuncu 6.2 417
1995 Komedi Oyuncu 6.3 273
1987 Oyuncu    
1965 Dram Oyuncu 8.2 91
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film