Giriş Kayıt
Tim Aris

Tim Aris


Oyuncu

Tim Aris, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Timothy Aris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Banka: Kelebek Etkisi
2001 Gerilim Oyuncu 6.6 2,718
1996 Dram Oyuncu 5.4 2,930
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 761
1989 Dram Oyuncu 7.0 99
1981 Dram Oyuncu 6.7 376
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019