Giriş Kayıt
Betül Arım

Betül Arım (69)


Oyuncu

Betül Arım, 16 Temmuz 1954 Çemiskezek, Tunceli, Türkiye doğumlu oyuncu.

Kaygısızlar (1994), Görünen Adam (2017), Şaşifelek Çıkmazı (1996), Aşk Olsun (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1954
Doğum Yeri: Çemiskezek, Tunceli, Türkiye
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.60 m
5.8 (6 Oy)
  • Currently 116.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu 6.8 1,743
2015 61 Komedi Oyuncu    
2015 61 Komedi Oyuncu 5.3 585
2011 57 Dram Oyuncu    
2009 55 Komedi Oyuncu 6.3 5,892
2006 Dram Oyuncu 6.8 67
2006 Komedi Oyuncu 4.6 64
2006 52 Fantastik Oyuncu 5.4 322
2002 Dram Oyuncu    
2001 47 Komedi Oyuncu 8.0 38,822
2001 Dram Oyuncu 5.3 24
1996 Dram Oyuncu 8.8 953
1994 Komedi Oyuncu 8.2 3,296
1991 37 Dram Oyuncu 7.2 175
1987 33 Dram Oyuncu 5.3 20
1985 Dram Oyuncu 7.4 80
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024