Giriş Kayıt
Lello Arena

Lello Arena (69)


Oyuncu, Yönetmen

Raffaello Arena, 01 Kasım 1953 Naples, İtalya doğumlu oyuncu, yönetmen.

Maraviglioso Boccaccio (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Raffaello Arena
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1953
Doğum Yeri: Naples, İtalya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 65 Komedi Yönetmen 5.8 92
2017 64 Dram Oyuncu 6.2 23
2015 62 Komedi Oyuncu 5.8 927
2014 61 Komedi Oyuncu 4.9 437
2004 51 Dram Oyuncu 6.1 98
1998 45 Dram Oyuncu 6.7 531
1983 30 Komedi Oyuncu 7.3 1,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023