Giriş Kayıt
Yuki Arasa

Yuki Arasa (84)


Oyuncu

Hisako Tahara, 25 Ocak 1939 Miyakonojo, Miyazaki, Japonya doğumlu oyuncu.

Joshuu sasori: Dai-41 zakkyo-bô (1972) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hisako Tahara
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1939
Doğum Yeri: Miyakonojo, Miyazaki, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yuki Aresa | Hisako Tahara | Chi'eko Yasuda | Chie
Burcu: Kova
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 38 Korku Oyuncu 6.5 379
1974 35 Oyuncu 5.9 22
1972 33 Dram Oyuncu 7.1 3,093
1972 33 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,018
1970 31 Suç Oyuncu 5.7 63

Samurai Wolf
1966 27 Aksiyon Oyuncu 7.0 644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023