Giriş Kayıt
Tariq Anwar

Tariq Anwar (73)


Editör, Editör, Yönetmen Asistanı

Tariq Anwar, 21 Eylül 1945 New Delhi, Hindistan doğumlu editör, editör, yönetmen asistanı.

Amerikan Güzeli (1999), Zoraki Kral (2010), Adalet Peşinde (2009), Hayallerin Peşinde (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1945
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hain
2016 71 Suç Editör 6.2 18,064
2015 70 Biyografi Editör 6.7 23,487
2015 70 Korku Editör 5.5 5,945
2014 69 Tarihi Editör 7.1 561
2013 68 Dram Editorial Department
3.5 349
2013 68 Biyografi Editör 6.9 4,662

Son Konser
2012 67 Dram Editorial Department 7.1 13,055

Büyük Umutlar
2012 67 Dram Editör 6.4 11,484

Marilyn ile Bir Hafta
2011 66 Biyografi 7.0 79,763

Zoraki Kral
2010 65 Biyografi Editör 8.0 597,673

Adalet Peşinde
2009 64 Suç Editör 7.4 254,584

Hayallerin Peşinde
2008 63 Dram Editör 7.3 179,915
2008 Belgesel Editör 7.9 1,579

Başka Bir Adam
2008 63 Dram Editör 5.4 10,604

Çılgınlar Gecesi
2008 63 Komedi Editör 3.8 1,575

Kirli Sırlar
2006 61 Dram Editör 6.7 94,706
2006 61 Dram Editör 5.6 312

Sahne Güzeli
2004 59 Dram Sesler
Yönetmen Asistanı
Editör
7.2 9,570

Doğum
2004 59 Dram 6.1 33,059
2003 58 Biyografi Editör 6.3 9,913
2002 57 Dram Editör 6.6 923
2002 Komedi Editör 6.2 73
2001 56 Dram Editör 6.8 2,838

Yeşil Parmaklar
2000 55 Komedi Editör 6.8 5,272
2000 55 Dram Editör 6.7 17,634

Amerikan Güzeli
1999 54 Dram Editör 8.3 997,883

Mussolini ile Çay
1999 54 Dram Editör 6.9 10,421

Kuzen Bette
1998 53 Komedi Editör 6.2 2,403

Aşkımın Hedefisin
1998 53 Komedi Editör 6.0 17,692

Güvercinin Kanatları
1997 52 Dram Editör 7.1 9,906

Cadı Kazanı
1996 51 Dram Editör 6.8 33,332
1995 50 Komedi Editör 5.5 572

Kral George'un Deliliği
1994 49 Biyografi Yönetmen Asistanı
Editör
7.2 14,363
1994 49 Dram Editör 6.5 5,180
1994 49 Aksiyon Editör 6.2 1,002
1991 46 Suç Editör 6.5 3,201
1980 Dram Editör 7.8 321
1980 Dram Editorial Department 7.5 251
1970 Dram Editör 7.6 198
1963 Macera Editör 8.4 33,333
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019