Giriş Kayıt
Francesca Antonelli

Francesca Antonelli


Oyuncu

Francesca Antonelli, oyuncu.

La seconda volta (1995), Pardon! Seni Seviyorum (2008), Piuma (2016), (2010) Scusa ma ti voglio sposare (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 5.0 720
2017 Dram Oyuncu 6.5 293
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 64
2016 Dram Oyuncu 6.3 685
2016 Komedi Oyuncu 6.9 537
2015 Komedi Oyuncu 6.2 908
2014 Komedi Oyuncu 5.6 477
2013 Komedi Oyuncu 6.6 734
2010 Komedi Oyuncu 5.4 2,103
2009 Dram Oyuncu 3.8 63
2009 Komedi Oyuncu 6.8 881

Pardon! Seni Seviyorum
2008 Romantik Oyuncu 6.1 5,398
2006 Dram Oyuncu 6.9 100
2004 Dram Oyuncu 6.0 45
1995 Dram Oyuncu 6.9 633
1991 Dram Oyuncu 6.5 303
1990 Oyuncu 5.7 131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024