Giriş Kayıt
Robert Hardy Andrews

Robert Hardy Andrews (73)


Senarist, Yapımcı

Robert Hardy Andrews, 19 Ekim 1903 Effingham, Kansas, ABD doğumlu senarist, yapımcı.

Sherlock Holmes and the Voice of Terror (1942), Bataan (1943), The Walking Dead (1936), If I Had a Million (1932) gibi yapımlarla biliniyor.

Robert Hardy Andrews, 11 Kasım 1976 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1903
Ölüm Tarihi: 11 Kasım 1976
Doğum Yeri: Effingham, Kansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert D. Andrews | Robert Andrews
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tarzan Hindistan'da
1962 59 Aksiyon Senarist 5.5 424
1960 Suç Senarist 8.3 1,099
1957 Komedi Senarist 8.3 130
1956 53 Western Senarist 6.5 632
1955 52 Macera Senarist 5.8 508
1953 50 Komedi Senarist 6.9 1,460
1952 49 Western Senarist 5.2 185
1952 Western Senarist
Yapımcı
7.6 590
1951 48 Senarist 5.9 113
1951 48 Senarist 6.3 210
1950 47 Western Senarist 6.2 150
1949 46 Aksiyon Senarist 5.4 301
1949 46 Kara Film Senarist 6.0 836
1948 45 Western Senarist 6.7 1,313
1943 40 Savaş Senarist 6.6 634
1943 40 Komedi Senarist 6.8 195
1943 40 Dram Senarist 6.3 259
1943 40 Savaş Senarist 6.9 2,107
1943 40 Dram Senarist 5.9 201
1942 39 Suç Senarist 6.6 3,746
1941 38 Dram Senarist 6.4 58
1941 38 Korku Senarist 6.3 836
1940 37 Suç Senarist 6.2 868
1940 37 Suç Senarist 5.9 74
1940 37 Aksiyon Senarist 6.7 32
1936 33 Macera Senarist 5.6 444
1936 33 Suç Senarist 6.7 2,131
1932 29 Komedi Senarist 7.0 1,465
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,139) The 100 (1,479) La casa de papel (1,322) Euphoria (1,121) Chernobyl (1,103) Legion (1,091) Mindhunter (1,073) Fear the Walking Dead (1,065) The Big Bang Theory (1,062) Big Little Lies (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019