Giriş Kayıt
Sam Anderson

Sam Anderson


Oyuncu

Sam Anderson, oyuncu.

Şeytanın Günü (2014), Frankie Go Boom (2012), Breaking the Girls (2012), Gökyüzünde Dehşet (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 7.5 19,319

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer
2022 Dram Oyuncu 7.2 130,070
2020 Suç Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 6.3 1,456
2018 Komedi Oyuncu 5.7 262
2017 Komedi Oyuncu 7.7 62
2016 Dram Oyuncu 6.0 726

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Oyuncu 6.2 74,811

Şeytanın Günü
2014 Korku Oyuncu 4.2 17,885
2014 Dram Oyuncu 7.8 6,235
2012 Suç Oyuncu 5.0 3,803
2012 Dram Oyuncu 7.2 10,888
2012 Komedi Oyuncu 5.9 5,224

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Oyuncu 6.9 120,767
2011 Dram Oyuncu 7.9 131,892
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 79,222
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 120,234
2005 Dram Oyuncu 5.9 586
2005 Komedi Oyuncu 7.8 177,970
2004 Macera Oyuncu 8.3 601,997
2004 Komedi Oyuncu 5.7 1,062
2003 Suç Oyuncu 8.1 2,322
2002 Komedi Oyuncu 5.3 15,285
2000 Komedi Oyuncu 5.9 1,376

Gökyüzünde Dehşet
2000 Aksiyon Oyuncu 4.1 549
1999 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,411

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 76,351

Bir Yazarın Hayatı
1998 Biyografi Oyuncu 6.2 7,994
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 13,327
1998 Komedi Oyuncu 7.1 5,159
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.5 600
1997 Dram Oyuncu 4.7 138
1996 Belgesel Oyuncu 7.7 109

Marilyn Ve Ben
1996 Biyografi Oyuncu 6.0 2,827
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 174

Kukla Efendileri
1994 Korku Oyuncu 5.9 9,793

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 68,466
1994 Komedi Oyuncu 8.8 2,281,007

Mahşer
1994 Macera Oyuncu 7.1 38,694
1993 Suç Oyuncu 6.8 8,727
1992 Suç Oyuncu 7.8 5,183

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 6.0 13,405

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Oyuncu 6.0 27,144
1991 Komedi Oyuncu 5.4 221

Karanlık Melek
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 14,310

Mahluklar 2
1988 Komedi Oyuncu 5.6 17,006
1987 Biyografi Oyuncu 6.9 36,813

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 14,234
1986 Dram Oyuncu 7.1 6,596

Muhteşem İkili
1986 Komedi Oyuncu 7.2 11,163
1985 Komedi Oyuncu 6.6 16,469

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,720
1983 Dram Oyuncu 5.3 155

Uçak 2
1982 Komedi Oyuncu 6.2 57,216
1979 Suç Oyuncu 3.2 362
1978 Komedi Oyuncu 8.0 11,364

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.1 16,788
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film