Giriş Kayıt
Brad Anderson

Brad Anderson


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Editör

Brad Anderson, Madison, Connecticut, ABD doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, editör.

Makinist (2004), Fringe (2008), Acil Arama (2013), Titans (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Madison, Connecticut, ABD
9.7 (6 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Yönetmen
Yapımcı
5.4 2,508
2022 Aksiyon Yönetmen 8.5 45,251
2021 Suç Yönetmen 7.2 47,397
2021 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.6 5,731
2020 Suç Yönetmen 6.8 5,833
2019 Aksiyon Yönetmen 6.9 12,237
2019 Gizem Yönetmen 6.4 90,918
2018 Aksiyon Yönetmen 7.5 112,086
2018 Suç Yönetmen 6.5 24,459
2017 Suç Yönetmen 7.9 137,683

Frekans
2016 Dram Yönetmen 7.4 14,317

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Yönetmen 7.9 109,925
2014 Korku Yönetmen 6.8 60,015
2014 Dram Yönetmen 8.2 61,783

Acil Arama
2013 Suç Yönetmen 6.7 129,139
2013 Aksiyon Yapımcı 7.9 51,921
2011 Suç Yönetmen 8.3 122,187

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Yönetmen 4.9 27,238
2010 Dram Yönetmen 8.3 15,786
2010 Suç Yönetmen 8.6 201,822
2009 Dram 6.8 10

Sibirya Ekspresi
2008 Suç Yönetmen
Senarist
6.6 54,537
2008 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.4 256,118
2008 Korku Yönetmen 6.9 4,673

Sesler
2006 Korku Yönetmen
Senarist
6.1 2,301

Makinist
2004 Dram Yönetmen 7.6 413,080
2002 Suç Yönetmen 9.3 372,799
2001 Korku Editör
Yönetmen
Senarist
6.4 62,536

Hoş Kaza
2000 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
7.2 10,183

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
6.6 5,105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024