Giriş Kayıt
John Amos

John Amos


Oyuncu, Yapımcı

John Amos, oyuncu, yapımcı.

Elisabete de Sousa ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.1978 yılının Şubat ayında Lillian Lehman ile evlendi. 1 yılın ardından 1979 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Amerika Rüyası (1988), Hür Kan (1989), Kökler (1977), The Beastmaster (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johnny Amos
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.5 1,452

Boş Zaman
2022 Komedi Oyuncu 5.0 19,622
2021 Komedi Oyuncu 5.3 75,819
2019 Suç Oyuncu 7.4 320,281
2016 Komedi Oyuncu 7.5 42,698
2016 Belgesel Oyuncu 7.3 476
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 78
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,792
2014 Belgesel Yapımcı 7.2 78
2014 Oyuncu 6.9 72

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 5.0 11,417
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.6 179
2010 Komedi Oyuncu 5.5 82
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 256
2006 Komedi Oyuncu 4.0 7,554
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,714
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,248

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Oyuncu 4.5 3,902
2004 Komedi Oyuncu 7.2 1,778

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 281,618
2000 Dram Oyuncu 6.3 1,931
1999 Dram Oyuncu 8.9 86,118
1998 Komedi Oyuncu 5.8 7,363
1995 Aksiyon Oyuncu 4.3 750
1994 News Oyuncu 3.2 969
1992 Dram Oyuncu 6.2 1,025

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Oyuncu 6.2 20,561

Ölümün Gözleri
1990 Korku Oyuncu 6.1 8,203

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Oyuncu 7.1 384,369
1990 Komedi Oyuncu 7.9 145,267

Hür Kan
1989 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,597

Amerika Rüyası
1988 Komedi Oyuncu 7.1 224,574
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1988 Western Oyuncu 5.6 228
1985 Dram Oyuncu 6.5 6,687
1982 Fantastik Oyuncu 6.2 25,342
1980 Dram Oyuncu 6.6 526
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,760

Kökler
1977 Dram Oyuncu 8.4 18,943
1975 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,310

Ölüm Noktası
1971 Aksiyon Oyuncu 7.2 30,673
1971 Suç Oyuncu 5.5 5,890
1970 Komedi Oyuncu 8.3 10,228
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,649
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film