Giriş Kayıt
Osman Alyanak

Osman Alyanak (75)


Oyuncu, Yapımcı

Osman Alyanak, 01 Ocak 1916 doğumlu oyuncu, yapımcı.

Dönüş (1972), Gece yolculugu (1989), Kuyu (1968), Zübük (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Osman Alyanak, 01 Ekim 1991 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1916
Ölüm Tarihi: 01 Ekim 1991
7.6 (7 Oy)
  • Currently 151.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 74 Dram Oyuncu 6.4 87
1989 73 Oyuncu 7.1 682
1989 73 Aksiyon Yapımcı    
1987 71 Suç Oyuncu 7.5 4,568
1986 Komedi Oyuncu 7.7 1,181
1985 69 Oyuncu 3.9 77
1985 Dram Oyuncu 7.4 80
1985 Dram Oyuncu 7.1 26
1984 68 Dram Oyuncu 6.9 688
1984 68 Dram Oyuncu 5.1 76
1984 68 Dram Oyuncu 5.7 6
1983 67 Dram Oyuncu 4.7 61
1983 67 Oyuncu 5.0 45
1983 67 Dram Oyuncu 5.5 78
1980 64 Komedi Oyuncu 8.5 11,180
1979 63 Komedi Oyuncu 7.5 4,391
1978 62 Komedi Oyuncu 7.1 3,060
1978 62 Macera Oyuncu 6.1 374
1977 61 Macera Oyuncu 5.6 198
1977 61 Dram Oyuncu 5.3 72
1977 61 Aksiyon Oyuncu 5.1 70
1977 61 Dram Oyuncu 6.0 43
1976 60 Aksiyon Oyuncu 6.9 812
1976 60 Dram Oyuncu 4.3 94
1976 60 Macera Oyuncu 5.2 96
1976 60 Macera Oyuncu 6.3 146
1976 60 Dram Oyuncu 5.4 48
1975 59 Dram Oyuncu 7.2 297
1975 59 Dram Oyuncu 6.2 116
1975 59 Dram Oyuncu 5.0 220
1975 59 Oyuncu 6.5 823
1975 59 Komedi Oyuncu 5.3 494
1975 59 Komedi Oyuncu    
1975 59 Macera Oyuncu 5.0 216
1975 59 Aksiyon Oyuncu 5.7 81
1975 59 Dram Oyuncu 5.8 74
1974 58 Suç Oyuncu 5.9 112
1974 58 Oyuncu 5.1 125
1974 58 Dram Oyuncu 7.0 806
1973 57 Erotik Oyuncu    
1973 57 Dram Oyuncu 6.4 68
1973 57 Dram Oyuncu 5.4 438
1972 56 Dram Oyuncu 5.5 177
1972 56 Dram Oyuncu 6.2 160
1972 56 Dram Oyuncu 6.9 44
1972 56 Dram Oyuncu 6.6 35
1972 56 Dram Oyuncu 7.9 1,303
1972 56 Dram Oyuncu 6.5 76
1972 56 Tarihi Oyuncu 5.0 75
1972 56 Aksiyon Oyuncu    
1971 55 Dram Oyuncu 4.2 132
1971 55 Macera Oyuncu 6.0 85
1971 55 Macera Oyuncu 6.0 244
1971 55 Komedi Oyuncu 4.6 65
1971 55 Dram Oyuncu 6.2 25
1971 55 Oyuncu 6.2 252
1970 54 Dram Oyuncu 8.0 4,316
1970 54 Macera Oyuncu 6.0 41
1970 54 Macera Oyuncu 5.9 36
1970 54 Komedi Oyuncu 5.8 63
1970 54 Dram Oyuncu 6.4 54
1970 54 Romantik Oyuncu 5.3 143
1970 54 Komedi Oyuncu 5.4 45
1969 53 Dram Oyuncu 6.5 72
1969 53 Dram Oyuncu 5.5 292
1969 53 Komedi, Dram Oyuncu 6.7 168
1968 52 Western Oyuncu 5.9 99
1968 52 Dram Oyuncu 7.9 3,302
1968 52 Dram Oyuncu 5.2 47
1968 52 Romantik Oyuncu 5.0 50
1968 52 Macera Oyuncu 5.5 24
1968 52 Dram Oyuncu 7.6 540
1968 52 Dram Oyuncu 5.9 127
1967 51 Dram Oyuncu 6.6 68
1967 51 Dram Oyuncu 5.1 32
1967 51 Dram Oyuncu 7.0 287
1967 Komedi Oyuncu 5.6 42
1966 50 Suç Oyuncu 6.7 1,208
1966 50 Dram Oyuncu 5.2 15
1966 50 Oyuncu 5.9 67
1966 50 Dram Oyuncu 6.5 45
1966 50 Romantik Oyuncu    
1965 49 Komedi Oyuncu 6.6 221
1965 49 Romantik Oyuncu 7.2 28
1965 49 Macera Oyuncu 5.7 24
1965 49 Komedi Oyuncu 7.7 202
1965 49 Komedi Oyuncu 4.9 19
1965 49 Dram Oyuncu 6.0 24
1965 49 Dram Oyuncu 6.4 36
1965 49 Dram Oyuncu    
1964 48 Komedi Oyuncu 5.2 15
1964 48 Müzikal Oyuncu 7.0 205
1964 48 Oyuncu    
1964 48 Oyuncu    
1964 48 Dram Oyuncu 7.1 19
1964 48 Dram Oyuncu 6.0 34
1963 47 Dram Oyuncu 5.3 12
1963 47 Macera Oyuncu    
1963 47 Romantik Oyuncu    
1963 47 Oyuncu 6.8 59
1963 47 Macera Oyuncu 5.8 21
1963 47 Suç Oyuncu 6.4 65
1963 47 Dram Oyuncu 4.8 7
1962 46 Dram Oyuncu 7.0 143
1962 46 Romantik Oyuncu 7.1 68
1962 46 Romantik Oyuncu 6.0 27
1962 46 Dram Oyuncu 5.1 20
1962 46 Dram Oyuncu 6.6 41
1961 45 Macera Oyuncu 5.6 10
1961 45 Romantik Oyuncu 5.9 34
1961 45 Dram Oyuncu    
1961 45 Dram Oyuncu 6.9 101
1961 45 Macera Oyuncu 4.0 28
1960 44 Komedi Oyuncu 4.3 34
1960 44 Romantik Oyuncu 7.0 87
1960 44 Dram Oyuncu 6.4 36
1959 43 Dram Oyuncu 6.4 128
1959 43 Komedi Oyuncu 5.6 43
1959 43 Dram Oyuncu 6.1 15
1959 43 Dram Oyuncu 5.2 12
1958 42 Dram Oyuncu 4.9 23
1957 41 Macera Oyuncu 6.4 31
1957 41 Dram Oyuncu    
1957 41 Komedi Oyuncu 5.7 28
1956 40 Oyuncu 6.9 8
1955 39 Dram Oyuncu    
1955 39 Dram Oyuncu 6.1 17
1955 39 Komedi Oyuncu    
1954 38 Dram Oyuncu 6.2 43
1953 37 Suç Oyuncu    
1953 37 Oyuncu    
1953 37 Komedi Oyuncu    
1953 37 Oyuncu    
1953 37 Fantastik Oyuncu 6.1 511
1952 36 Dram Oyuncu 6.5 395
1952 36 Dram Oyuncu    
1952 36 Dram Oyuncu 6.7 18
1952 36 Oyuncu    
1952 36 Dram Oyuncu    
1952 36 Macera Oyuncu    
1952 36 Komedi Oyuncu    
1952 36 Macera Oyuncu    
1951 35 Dram Oyuncu    
1950 34 Komedi Oyuncu 5.6 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024