Giriş Kayıt
Eric Altmeyer

Eric Altmeyer


Yapımcı, Senarist

Eric Altmeyer, yapımcı, senarist.

Genç ve Güzel (2013), Evde (2012), Ajan 117 Kahire'de (2006), Frantz (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eric et Nicolas Altmayer | Eric Altmayer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Yapımcı 7.0 84
2023 Komedi Yapımcı 5.7 73

Suç Bende
2023 Komedi Yapımcı 6.6 3,946
2022 Macera Yapımcı 5.4 98
2022 Komedi Yapımcı    
2022 Komedi Yapımcı 4.9 95

Zoraki İkili
2022 Aksiyon Yapımcı 5.7 297

Her Şey Yolunda
2021 Dram Yapımcı 6.6 512

Ahed'in Dizi
2021 Dram Yapımcı 6.4 446
2021 Komedi Yapımcı 6.2 75
2021 Aksiyon Yapımcı 5.8 5,722

85 Yazı
2020 Dram Yapımcı 6.9 4,879
2020 Komedi Yapımcı    
2019 Komedi Yapımcı 6.5 3,267
2019 Komedi Yapımcı 6.2 1,535
2019 Komedi Yapımcı 5.3 1,509

Henri Pick'in Gizemi
2019 Komedi Yapımcı 6.7 4,708

Yüzleşme
2018 Suç Yapımcı 7.2 8,084

İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı
2018 Macera Yapımcı 6.3 6,067

Kıskanç
2017 Komedi Yapımcı 6.1 1,567

Tutku Oyunu
2017 Dram Yapımcı 6.2 13,550

Sahra Çölü
2017 Animasyon Yapımcı 5.5 3,067
2016 Yapımcı 7.2 2,351
2016 Komedi Yapımcı 6.3 570
2016 Dram Yapımcı 7.5 17,316
2016 Komedi Yapımcı 4.3 1,574
2016 Dram Yapımcı 7.3 11,543
2016 Komedi Yapımcı 4.8 1,869
2016 Dram Yapımcı 7.0 8,144
2015 Yapımcı 6.7 4,603
2015 Yapımcı 6.4 812

Yeni Kız Arkadaşım
2014 Dram Yapımcı 6.5 9,070
2014 Biyografi Yapımcı 6.1 6,427
2014 Komedi Yapımcı 6.8 658
2014 Komedi Yapımcı 4.5 515

Genç ve Güzel
2013 Dram Yapımcı 6.7 38,029
2013 Komedi Yapımcı 6.1 910

Paris Pahasına
2013 Komedi Yapımcı 5.7 2,140

Evde
2012 Komedi Yapımcı 7.3 34,105

Zoraki İkili
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
5.8 6,006
2012 Aksiyon Yapımcı 5.6 950
2012 Komedi Yapımcı 5.4 1,728

Aramızda Bebek Var
2011 Komedi Yapımcı 6.5 4,645
2011 Biyografi Yapımcı 6.3 1,697

Yağmuru Bile
2010 Dram Yapımcı 7.4 14,168

Kadın İsterse
2010 Komedi Yapımcı 6.4 11,319
2010 Komedi Yapımcı 5.7 1,846
2010 Macera Yapımcı 4.5 1,063
2009 Belgesel Yapımcı 6.7 188
2009 Macera Yapımcı 6.8 16,381

Hayatınızın Geri Kalanının İlk Günü
2008 Dram Yapımcı 7.6 9,912

Yeni Protokol
2008 Dram Yapımcı 6.1 1,016

Cehennem Telefonu
2007 Komedi Yapımcı 5.1 1,993
2006 Komedi Yapımcı 5.1 300

Ajan 117 Kahire'de
2006 Aksiyon Yapımcı 7.0 22,914

Havada Aşk Var
2005 Komedi Yapımcı 6.8 2,415

Gökyüzü Savaşçıları
2005 Macera Yapımcı 5.7 4,722
2005 Komedi Yapımcı 5.1 7,527

Futbol Sevdası
2002 Komedi Yapımcı 4.4 1,189

Dina - Lanetli Kadın
2002 Dram Yapımcı 6.5 5,702
2002 Aksiyon Yapımcı 5.4 6,074
2000 Komedi Yapımcı 4.2 1,075
1998 Komedi Yapımcı 5.9 71

İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı
1994 Fantastik Yapımcı 4.4 22,016
1992 Dram Senarist 5.6 968
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024