Giriş Kayıt
Zeki Alpan

Zeki Alpan (84)


Oyuncu, Makyaj, Senarist, Yönetmen

Zeki Alpan, 01 Ocak 1908 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, makyaj, senarist, yönetmen.

Zübük (1980), Keloğlan (1971), (1978) Neşeli Günler (1978), (1981) Üç Kağıtçı (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Zeki Alpan, 01 Ocak 1992 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1908
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1992
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
5.8 (4 Oy)
  • Currently 115/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aile, Romantik, Komedi Oyuncu    
1988 80 Dram Oyuncu 5.7 32
1986 78 Komedi Oyuncu    
1984 76 Dram Oyuncu 6.4 87
1983 75 Oyuncu 4.9 8
1983 Komedi Oyuncu 6.9 54
1982 74 Komedi Oyuncu 6.0 601
1981 73 Komedi Oyuncu 7.7 6,255
1980 72 Komedi Oyuncu 8.5 11,250
1980 72 Müzikal Oyuncu 5.6 131
1978 70 Dram Oyuncu 6.5 72
1978 70 Komedi Oyuncu 8.7 11,991
1978 70 Dram Oyuncu 4.3 22
1977 69 Komedi Oyuncu 5.6 344
1976 68 Oyuncu 6.2 883

Hamama Giren Terler
1975 67 Macera Oyuncu 5.9 30
1975 67 Dram Oyuncu 5.5 27
1975 67 Komedi Oyuncu 4.9 268
1975 67 Oyuncu 5.4 25
1975 67 Komedi Oyuncu 6.9 2,489
1975 67 Komedi Oyuncu 5.3 413
1975 67 Komedi Oyuncu 5.5 292
1975 67 Oyuncu 3.9 12
1973 65 Dram Oyuncu 6.5 28
1973 65 Macera Oyuncu 5.9 123
1972 64 Oyuncu 5.6 874
1972 64 Komedi Makyaj 6.0 1,688
1972 64 Komedi Oyuncu 6.7 1,746
1972 64 Romantik Oyuncu 5.8 79
1971 63 Aile Oyuncu 5.8 913
1971 63 Fantastik Oyuncu 6.7 2,315
1971 63 Komedi Oyuncu 6.4 1,832
1971 63 Dram Oyuncu 6.3 61
1971 63 Komedi Oyuncu 6.7 1,491
1971 63 Oyuncu 5.4 23
1970 62 Romantik Oyuncu 6.7 72
1970 62 Dram Oyuncu 5.3 115
1969 61 Dram Oyuncu 5.4 127
1969 61 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,929
1969 61 Komedi, Dram Oyuncu 6.7 168
1969 61 Dram Oyuncu 5.5 48
1969 61 Dram Oyuncu 5.0 25
1969 61 Romantik Oyuncu 6.2 14
1969 61 Komedi Oyuncu 5.2 6
1968 60 Macera Oyuncu 5.5 58
1968 60 Komedi Oyuncu 4.4 16
1967 59 Komedi Oyuncu    
1967 59 Komedi Oyuncu 5.2 24
1967 59 Dram Oyuncu 5.6 51
1967 59 Dram Oyuncu 6.7 127
1967 59 Komedi Oyuncu 5.7 140
1966 58 Dram Makyaj 5.0 11
1966 58 Macera Oyuncu 5.7 52
1966 58 Oyuncu 5.9 68
1966 58 Dram Oyuncu    
1966 58 Dram Oyuncu    
1966 58 Macera Oyuncu 5.5 80
1965 57 Dram Oyuncu
Makyaj
6.7 203
1965 57 Dram Makyaj 5.6 43
1964 56 Komedi Oyuncu 5.9 61
1964 56 Komedi Oyuncu 5.9 58
1963 55 Komedi Oyuncu 5.1 40
1963 55 Komedi Oyuncu 4.5 18
1963 55 Macera Oyuncu 7.1 108
1963 55 Komedi Oyuncu 5.9 11
1963 55 Dram Oyuncu 4.8 7
1962 54 Romantik Oyuncu 6.2 8
1962 54 Dram Oyuncu 6.2 10
1962 54 Macera Oyuncu    
1962 54 Komedi Oyuncu 6.0 64
1962 54 Komedi Oyuncu    
1962 54 Dram Oyuncu    
1961 53 Romantik Oyuncu 5.5 26
1961 53 Dram Oyuncu    
1961 53 Dram Oyuncu 5.1 32
1961 53 Komedi Oyuncu 6.2 145
1961 53 Komedi Oyuncu    
1960 52 Dram Oyuncu 5.2 19
1959 51 Dram Oyuncu 6.8 38
1954 46 Komedi Oyuncu 6.1 29
1954 46 Macera Oyuncu 8.0 7
1954 46 Dram Oyuncu 6.3 44
1954 46 Komedi Oyuncu
Senarist
5.3 51
1953 45 Dram Oyuncu 5.7 18
1953 45 Dram Oyuncu 6.2 8
1952 44 Dram Oyuncu    
1952 44 Dram Oyuncu    
1952 44 Dram Oyuncu 6.7 18
1952 44 Dram Oyuncu 7.8 8
1952 44 Komedi Oyuncu    
1952 44 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
1951 43 Dram Oyuncu 5.6 30
1951 43 Dram Oyuncu 6.6 17
1951 43 Dram Oyuncu 7.0 37
1950 42 Komedi Oyuncu 5.3 25
1950 42 Macera Oyuncu 6.2 28
1950 42 Dram Oyuncu 5.6 10
1942 34 Dram Oyuncu 5.8 14
1933 25 Müzikal Oyuncu 6.6 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film