Giriş Kayıt
Raik Alniaçik

Raik Alniaçik (90)


Oyuncu

Raik Alniaçik, 01 Ocak 1934 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1934
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 52 Dram Oyuncu 5.0 36
1986 52 Dram Oyuncu 3.5 14
1986 52 Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 7.4 81
1985 51 Dram Oyuncu 5.0 10
1984 50 Dram Oyuncu 6.4 87
1984 50 Macera Oyuncu 5.9 75
1983 49 Dram Oyuncu 4.0 125
1983 49 Dram Oyuncu 5.5 255
1972 38 Dram Oyuncu 6.1 260
1972 38 Dram Oyuncu 6.2 73
1972 38 Macera Oyuncu 5.3 16
1970 36 Romantik Oyuncu 6.2 20
1970 36 Komedi Oyuncu 5.4 45
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024