Giriş Kayıt
Salvador Allende

Salvador Allende (65)


Oyuncu

Salvador Allende Gossens, 26 Temmuz 1908 Valparaíso City, Valparaíso, V Region, Şili doğumlu oyuncu.

Benim Cici Silahım (2002), Demokrasiye Açılan Savaş (2007), La batalla de Chile: La lucha de un pueblo sin armas - Primera parte: La insurreción de la burguesía (1978), The Battle of Chile: Part 2 (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Salvador Allende, 11 Eylül 1973 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Salvador Allende Gossens
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1908
Ölüm Tarihi: 11 Eylül 1973
Doğum Yeri: Valparaíso City, Valparaíso, V Region, Şili
Diğer Bir İsmi: President Salvador Allende | Salvador Allende Goss
Burcu: Aslan
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Oyuncu 7.3 864

Santiago, İtalya
2018 Belgesel Oyuncu 7.2 993
2015 Belgesel Oyuncu 7.0 501
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,512
2011 Belgesel Oyuncu 7.0 15
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 413
2009 Belgesel Oyuncu 7.6 3,092
2008 Belgesel Oyuncu    

Demokrasiye Açılan Savaş
2007 Belgesel Oyuncu 8.1 2,517

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Oyuncu 6.9 26,067
2004 Belgesel Oyuncu 7.6 764

11 Eylül
2002 Dram Oyuncu 6.9 5,901

Benim Cici Silahım
2002 Belgesel Oyuncu 8.0 148,356
2002 Belgesel Oyuncu 7.6 2,085

Pinochet Davası
2001 Belgesel Oyuncu 7.3 347
1997 Belgesel Oyuncu 7.8 369
1995 Biyografi Oyuncu 7.1 32,569
1986 Belgesel Oyuncu 8.1 44
1980 Belgesel Oyuncu 7.6 1,028
1978 Belgesel Oyuncu 8.1 1,602

Grin Without a Cat
1977 Belgesel Oyuncu 7.9 1,103

The Battle of Chile: Part 2
1976 Belgesel Oyuncu 8.2 1,272
1973 Belgesel Oyuncu 7.3 79
1970 62 Dram Oyuncu 6.2 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024