Giriş Kayıt
Keith Allan

Keith Allan


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Keith Allan, oyuncu, senarist, yönetmen.

Z Nation (2014), (2012) Rise of the Zombies (2012), (2013) Social Nightmare (2013), (2013) Zombie Night (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (4 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 91
2017 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 977
2015 Komedi Oyuncu 7.1 98
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 39,289
2013 Korku Oyuncu
Senarist
3.5 1,974
2013 Bilim-Kurgu Senarist 3.6 874
2013 Dram Oyuncu
Senarist
4.7 1,681
2012 Aksiyon Oyuncu
Senarist
3.6 3,359

Çarpışma Noktası
2012 Aksiyon Oyuncu 2.8 1,240
2011 Korku Yönetmen
Senarist
2.7 1,515
2009 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,175
2002 Komedi Oyuncu 6.6 13,923
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film