Giriş Kayıt
Alfonzó

Alfonzó (75)


Oyuncu

Jozsef Markos, 28 Şubat 1912 Budapest, Avusturya-Macaristan [bugünkü Macaristan] doğumlu oyuncu.

Én vagyok Jeromos (1971) yapımıyla biliniyor.

Alfonzó, 31 Mayıs 1987 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jozsef Markos
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1912
Ölüm Tarihi: 31 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Budapest, Avusturya-Macaristan [bugünkü Macaristan]
Diğer Bir İsmi: Alfonso | Alfonsó | József Markos - Alfonzo | Alfo
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 63 Animasyon Oyuncu 6.9 512
1974 Macera Oyuncu 8.3 538
1971 59 Oyuncu 7.2 87
1966 54 Komedi Oyuncu 6.1 20
1952 40 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 40
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023