Giriş Kayıt
Jane Alexander

Jane Alexander (50)


Oyuncu

Jane Alexander, 28 Aralık 1973 Watford, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Yıldız Avcısı (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1973
Doğum Yeri: Watford, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 49 Müzikal Oyuncu    
2016 Oyuncu 7.8 2,390
2014 41 Dram Oyuncu 5.6 359
2007 Dram Oyuncu 7.4 334
2007 Komedi Oyuncu 8.6 4,474
2003 Dram Oyuncu 7.6 932

Esir Ruhlar
2002 29 Biyografi Oyuncu 6.7 1,812

Yıldız Avcısı
1995 22 Dram Oyuncu 7.4 5,482
1993 20 Komedi Oyuncu 5.5 53
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film