Giriş Kayıt
Ale

Ale (53)


Oyuncu, Senarist

Alessandro Besentini, 11 Mayıs 1971 Milan, İtalya doğumlu oyuncu, senarist.

Aspirante vedovo (2013), Un boss in salotto (2014), Un fidanzato per mia moglie (2014), (2012) Il peggior Natale della mia vita (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alessandro Besentini
Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1971
Doğum Yeri: Milan, İtalya
Diğer Bir İsmi: Alessandro Besentini
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 51 Dram Oyuncu 7.4 5
2021 50 Komedi Oyuncu    
2014 43 Komedi Oyuncu 5.7 836
2014 43 Komedi Oyuncu 5.5 573
2014 43 Komedi Oyuncu 5.6 1,532
2013 42 Komedi Oyuncu 4.7 944
2012 41 Komedi Oyuncu 5.4 1,261
2005 34 Komedi Oyuncu
Senarist
5.2 252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film