Giriş Kayıt
Robert Alda

Robert Alda


Oyuncu

Alphonso Giuseppe Giovanni Roberto D'Abruzzo, 26 Şubat 1914 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1957 yılının Aralık ayında Flora Marino ile evlendi. 29 yılın ardından 1986 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Cloak and Dagger (1946), Beş Parmaklı Canavar (1946), Nora Prentiss (1947), Rhapsody in Blue (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alphonso Giuseppe Giovanni Roberto D'Abruzzo
Doğum Tarihi: 26 Şubat 1914
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 2.0 90
1978 64 Komedi Oyuncu 6.7 169
1978 Aksiyon Oyuncu 5.0 974

Vurgun
1978 64 Komedi Oyuncu 5.3 411
1977 Macera Oyuncu 6.2 2,453
1977 Aksiyon Oyuncu 7.0 14,613
1976 62 Komedi Oyuncu 4.8 257
1976 Dram Oyuncu 7.2 6,659
1976 62 Komedi Oyuncu 4.8 719
1976 62 Komedi Oyuncu 5.3 92
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,054
1975 61 Korku Oyuncu 4.6 743
1974 Komedi Oyuncu 6.8 2,688
1973 Oyuncu 7.5 1,042
1973 59 Gerilim Oyuncu 6.2 1,118
1972 Komedi Oyuncu 8.4 58,699
1966 Komedi Oyuncu 7.2 2,938
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,011
1962 48 Komedi Oyuncu 6.5 324
1961 47 Korku Oyuncu 4.6 1,323
1960 46 Macera Oyuncu 4.8 214
1960 46 Komedi Oyuncu 6.5 110

Zehirli Hayat
1959 45 Dram Oyuncu 7.8 16,947
1959 Komedi Oyuncu 7.9 134
1955 41 Komedi Oyuncu 6.0 312
1951 37 Komedi Oyuncu 7.0 15
1950 Komedi Oyuncu 7.8 557

Tarzan ve Esir Kız
1950 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 591
1950 Dram Oyuncu 8.3 120
1948 34 Müzikal Oyuncu 6.1 349

Sevdiğim Adam
1947 33 Suç Oyuncu 6.7 1,125
1947 33 Dram Oyuncu 7.1 1,784

Beş Parmaklı Canavar
1946 32 Korku Oyuncu 6.5 2,849
1946 32 Romantik Oyuncu 6.6 3,141
1946 32 Komedi Oyuncu 5.2 285
1945 31 Biyografi Oyuncu 7.0 1,571
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023