Giriş Kayıt
Miguel Albaladejo

Miguel Albaladejo (57)


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Miguel Albaladejo, 20 Ağustos 1966 Alacant, Alacant, Comunitat Valenciana, İspanya doğumlu yönetmen, senarist, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Cachorro (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Alacant, Alacant, Comunitat Valenciana, İspanya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yönetmen 6.3 105
2012 Dram Yönetmen 5.2 16
2009 43 Dram 5.6 1,569
2009 43 Komedi Yönetmen
Senarist
6.4 227
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 4,450
2006 40 Dram Yönetmen
Senarist
6.3 425
2004 38 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 3,684
2002 36 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 305
2001 35 Komedi Yönetmen
Senarist
6.9 698
2000 Yönetmen 5.5 742
1999 33 Komedi Yönetmen
Senarist
6.4 210
1998 32 Komedi Yönetmen
Senarist
6.7 492
1993 27 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 1,488
1991 News Oyuncu 7.0 335
1990 24 Dram Çeşitli 6.5 259
1989 23 Gizem Yapım Yöneticisi 5.3 1,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024