Giriş Kayıt
Geli Albaladejo

Geli Albaladejo


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni, Casting

Geli Albaladejo, oyuncu, oyuncu yönetmeni, casting.

Diğer Bir İsmi: Ángeles Albaladejo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.4 37
2013 Komedi Oyuncu 6.3 105
2012 Dram Oyuncu 5.2 16
2009 Komedi Oyuncu 6.4 227

Yetimhane
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 163,477
2007 Komedi Casting 6.4 675

Ayçiçeklerinin Gecesi
2006 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.1 2,970
2006 Dram Oyuncu 6.3 425
2005 Komedi Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
6.6 1,940

Hipnoz
2004 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 1,501

Fahişe ve Balina
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,031
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 337
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 540

Kasa 507
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
6.8 2,869

Yatağın Diğer Yanı
2002 Komedi Oyuncu 6.4 5,836
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
6.1 305
2002 Komedi Oyuncu 2.6 406
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
6.9 1,618
2001 Komedi Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
6.9 698
2000 Oyuncu 5.5 742
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
6.4 210
1998 Komedi Oyuncu 6.7 492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024