Giriş Kayıt
Mustafa Alabora

Mustafa Alabora (76)


Oyuncu

Mustafa Alabora, 01 Ocak 1947 Türkiye doğumlu oyuncu.

Uzun Hikaye (2012), İyi Biri (2014), (2015) Poyraz Karayel (2015), (2018) Ailecek Saşkınız (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1947
Doğum Yeri: Türkiye
5.0 (6 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 76 Oyuncu    
2021 74 Aksiyon Oyuncu    
2018 71 Komedi Oyuncu 6.1 7,589
2015 68 Komedi Oyuncu 3.1 57

Madımak: Carina'nın Günlüğü
2015 68 Dram Oyuncu 6.1 301
2015 Dram Oyuncu 8.1 9,497
2014 67 Komedi Oyuncu 6.3 525
2012 65 Dram Oyuncu 7.5 5,939
2008 61 Dram Oyuncu 5.7 49
2007 60 Komedi Oyuncu 4.1 173
2005 58 Dram Oyuncu 3.3 188
2005 Dram Oyuncu 4.3 187
2004 Dram Oyuncu 6.9 57
1997 Dram Oyuncu 6.4 384
1994 47 Tarihi Oyuncu 9.2 2,470
1991 44 Dram Oyuncu 6.6 17
1989 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 22
1988 Aile Oyuncu    
1987 40 Macera Oyuncu 4.8 39
1986 39 Dram Oyuncu 5.0 17
1986 39 Dram Oyuncu 4.5 13
1980 33 Komedi Oyuncu 6.3 461
1972 25 Dram Oyuncu 6.8 76
1972 25 Dram Oyuncu 4.6 58
1967 20 Komedi Oyuncu 6.9 184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023