Giriş Kayıt
Zoe Akins

Zoe Akins (72)


Senarist

Zoe Akins, 30 Ekim 1886 Humansville, Missouri, ABD doğumlu senarist.

Adamım Godfrey (1936), Milyoner Avcısı (1953), Kamelyalı Kadın (1936), The Old Maid (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

Zoe Akins, 29 Ekim 1958 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Ekim 1886
Ölüm Tarihi: 29 Ekim 1958
Doğum Yeri: Humansville, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Zoë Akins
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 72 Dram Senarist 5.9 778

Milyoner Avcısı
1953 67 Komedi Senarist 6.8 23,226
1947 61 Dram Senarist 6.0 840
1939 53 Dram Senarist 7.5 3,867
1938 52 Dram Senarist 6.3 207
1938 52 Biyografi Senarist 7.3 3,074
1938 52 Dram Senarist 5.8 384
1937 51 Dram Senarist 6.5 1,576

Kamelyalı Kadın
1936 50 Dram Senarist 7.3 8,220

Adamım Godfrey
1936 50 Romantik Senarist 8.0 24,513
1936 50 Komedi Senarist 7.4 3,485
1934 48 Dram Senarist 6.4 650

Ates böcegi
1933 47 Dram Senarist 6.3 1,494
1933 47 Dram Senarist 6.4 3,068
1931 45 Komedi Senarist 6.9 661
1930 44 Dram Senarist 5.8 48
1930 44 Dram Senarist 6.6 137
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023