Giriş Kayıt
Javed Akhtar

Javed Akhtar (79)


Müzisyen, Senarist, Oyuncu

Javed Akhtar, 17 Ocak 1945 Gwalior, Madhya Pradesh, Hindistan doğumlu müzisyen, senarist, oyuncu.

Swades: Bizim İnsanımız (2004), Zindagi Na Milegi Dobara (2011), Dil Chahta Hai (2001), Don 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1945
Doğum Yeri: Gwalior, Madhya Pradesh, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Javed Akhatar | Shri. Javed Akhtar | Javed Aktar |
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 73 Dram Senarist 7.3 14,769
2017 72 Komedi Oyuncu 7.5 25,834
2017 72 Animasyon Oyuncu 5.2 249
2016 71 Dram Müzik 6.5 836
2015 70 Dram Senarist 7.0 19,967
2015 70 Komedi Oyuncu
6.7 7,894
2013 68 Senarist 3.4 2,928
2013 68 Aksiyon Müzik 7.9 40,971

Zoraki Radikal
2012 67 Gerilim Senarist 6.8 14,594
2012 67 Suç Müzik 7.2 45,183
2012 67 Romantik Müzik 6.1 3,352
2011 66 Aksiyon Senarist
Müzik
7.1 58,473
2011 66 Komedi Müzik 3.4 282
2011 66 Komedi Müzik 5.8 1,104
2011 66 Aksiyon Müzik 6.5 8,430
2011 66 Macera Müzik 8.2 86,172
2011 66 Aksiyon Müzik 7.2 8,957

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 66 Belgesel Oyuncu
5.9 131
2011 66 Aksiyon Senarist 4.1 461
2011 66 Aksiyon Senarist 5.2 2,537
2010 65 Animasyon Senarist 7.8 49
2010 65 Komedi 2.7 14,216
2010 65 Aksiyon Senarist 5.8 1,412
2010 65 Komedi Senarist 6.5 977
2010 65 Komedi Müzik 5.1 4,423
2010 65 Komedi Müzik 4.8 732
2010 65 Dram Müzik 7.1 13,699
2010 65 Komedi Senarist 3.5 252
2010 65 Belgesel Oyuncu 6.5 509

3 Aptal
2009 64 Komedi 8.4 435,955
2009 64 Komedi Müzik 7.6 34,039
2009 64 Komedi Müzik 4.8 2,874
2009 64 Komedi Müzik 5.3 1,412
2009 64 Aksiyon Müzik 6.5 380
2009 64 Komedi Müzik 3.5 974
2009 64 Aksiyon Senarist 6.1 2,719
2009 64 Dram Müzik 2.9 146
2009 64 Dram Oyuncu 5.1 114
2009 64 Dram Müzik
Senarist
Oyuncu
7.1 11,069
2008 63 Dram Müzik 7.7 22,913
2008 63 Suç Müzik 7.7 945
2008 63 Aksiyon Müzik 2.6 2,659
2008 63 Komedi Müzik 6.4 11,345
2008 63 Aksiyon Müzik 4.2 2,230
2008 63 Suç Müzik 7.3 5,188
2008 63 Aksiyon Müzik 7.5 34,673
2007 62 Aksiyon Senarist 7.3 8,080
2007 62 Komedi Müzik 5.7 5,596
2007 62 Komedi Müzik
6.1 2,938
2006 61 Aksiyon Senarist 7.1 41,114
2006 61 Dram Oyuncu
6.6 2,147

Swades: Bizim İnsanımız
2004 59 Dram Müzik 8.2 98,698
2004 59 Komedi Müzik 4.3 1,916
2004 59 Savaş Senarist 7.8 25,608
2003 58 Dram Müzik 5.4 3,409
2003 58 Dram Müzik 5.7 571
2003 58 Dram Senarist 5.3 1,210
2003 58 Suç Müzik 6.8 617
2002 57 Komedi Müzik 5.5 2,494
2001 56 Dram Müzik 6.2 459
2001 56 Komedi Müzik 8.1 75,939
2001 56 Müzikal Müzik 6.5 1,702
2000 55 Aile Müzik 5.5 2,052

Toprak
1998 53 Dram Müzik 7.6 8,120
1998 53 6.5 1,827
1997 52 Aile Müzik 4.6 981
1997 52 Aksiyon Müzik 7.9 17,706
1996 51 Aksiyon Müzik 5.8 1,898

Ateş
1996 51 Dram 7.1 6,371
1995 50 Müzikal Senarist 4.1 281
1993 48 Suç Müzik 7.6 956
1993 48 Aksiyon Senarist 4.8 1,029
1992 47 Komedi Senarist 6.2 632
1990 45 Senarist 4.4 225
1989 44 Komedi Müzik 4.2 587
1989 44 Aksiyon Senarist 5.6 323
1989 44 Dram Senarist 7.3 793
1987 42 Aksiyon Senarist
Müzik
7.7 16,590
1987 42 Aksiyon Senarist 6.5 349
1985 40 Dram Senarist 7.2 1,471
1985 40 Dram Senarist 6.9 1,070
1985 40 Aksiyon Senarist 7.2 1,118
1984 39 Senarist 6.3 301
1984 39 Dram Senarist
Müzik
7.2 952
1983 38 Aile Senarist 6.5 678
1982 37 Aksiyon Senarist 7.6 2,374
1981 36 Dram Müzik 7.2 3,147
1981 36 Aksiyon Senarist 7.3 1,072
1980 35 Aksiyon Senarist 7.0 3,072
1980 35 Aksiyon Senarist 6.4 1,109
1979 34 Aksiyon Senarist 7.6 2,762
1978 33 Aksiyon Senarist 7.7 12,776
1977 32 Aksiyon Senarist 5.4 217
1975 30 Dram Senarist 8.0 11,746
1975 30 Aksiyon Senarist 8.1 58,845
1974 29 Dram Senarist 7.1 800
1973 28 Aksiyon Senarist 7.5 4,199
1973 28 Dram Senarist 7.3 2,162
1972 27 Macera Senarist 6.9 2,090
1971 26 Dram Senarist 6.9 1,335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film