Giriş Kayıt
Halit Akçatepe

Halit Akçatepe (79)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Mustafa Halit Akçatepe, 01 Ocak 1938 Üsküdar, İstanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen asistanı.

Hababam Sınıfı (1975), Süt Kardeşler (1976), Hababam Sınıfı Uyanıyor (1977), Şaban Oğlu Şaban (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Halit Akçatepe, 31 Mart 2017 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mustafa Halit Akçatepe
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1938
Ölüm Tarihi: 31 Mart 2017
Doğum Yeri: Üsküdar, İstanbul, Türkiye
9.3 (104 Oy)
  • Currently 186.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 77 Komedi Oyuncu 5.7 63
2015 77 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 3.8 140
2009 71 Komedi Oyuncu 6.3 5,914
2009 Komedi Oyuncu 7.1 4,631
2006 Komedi Oyuncu 5.7 915
2006 Komedi Oyuncu 5.1 75
2005 67 Komedi Oyuncu 3.0 8,843
2005 67 Komedi Oyuncu 3.3 7,923
2005 Komedi Oyuncu 5.0 19
2005 Dram Oyuncu 6.9 14
2004 Dram Oyuncu 3.0 74
2003 65 Komedi Oyuncu 3.3 7,062
2002 Oyuncu 5.2 15
1994 Komedi Oyuncu 8.2 3,309
1993 Komedi Oyuncu 6.4 892
1992 54 Dram Oyuncu 6.8 170
1986 Dram Oyuncu 7.4 44
1985 47 Aile Senarist 6.5 3,380
1985 47 Komedi Oyuncu 6.5 1,760
1985 47 Komedi Oyuncu
Senarist
6.4 3,021
1985 47 Oyuncu 6.5 2,795
1982 44 Komedi Oyuncu 3.5 27
1982 44 Komedi Oyuncu 6.3 418
1980 42 Müzikal Oyuncu 5.6 131
1980 42 Komedi Oyuncu    
1979 41 Komedi Oyuncu 7.2 4,147
1978 40 Komedi Oyuncu 6.4 851
1977 39 Komedi Oyuncu 8.7 20,901
1977 39 Komedi Oyuncu 8.7 18,780
1977 39 Komedi Oyuncu 8.4 7,703
1976 38 Komedi Oyuncu 8.9 24,678
1976 38 Komedi Oyuncu 8.8 21,106
1976 38 Komedi Senarist
Oyuncu
5.8 80
1976 38 Oyuncu    
1975 37 Komedi Oyuncu 9.2 43,063
1975 37 Komedi Oyuncu 8.4 7,349
1975 37 Komedi Oyuncu 7.6 4,821
1975 37 Komedi Oyuncu 4.4 33
1974 36 Komedi Oyuncu 5.4 74
1974 36 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 622
1974 36 Macera Oyuncu 8.3 11,863
1974 36 Komedi Oyuncu 7.8 9,693
1974 36 Komedi Oyuncu 7.9 7,963
1974 36 Dram Oyuncu 6.3 218
1973 35 Oyuncu    
1973 35 Komedi Oyuncu 7.2 3,286
1973 35 Komedi Oyuncu 7.1 2,451
1973 35 Dram Oyuncu 8.6 10,290
1973 35 Macera Oyuncu 6.3 1,678
1973 35 Macera Oyuncu 6.6 1,433
1973 35 Dram Oyuncu 5.7 152
1973 35 Biyografi Oyuncu 6.2 21
1973 35 Dram Oyuncu 5.4 166
1972 34 Komedi Oyuncu 7.1 2,846
1972 34 Dram Oyuncu 6.9 538
1972 34 Komedi Oyuncu 6.7 1,741
1972 34 Komedi Oyuncu 5.5 202
1972 34 Romantik Oyuncu 3.9 13
1971 33 Oyuncu 5.6 284
1967 29 Dram Oyuncu 5.8 137
1963 25 Komedi Oyuncu 5.5 58
1955 17 Dram Oyuncu 5.9 9
1953 15 Dram Oyuncu 5.7 18
1953 15 Dram Oyuncu 6.7 13
1951 13 Dram Oyuncu 6.9 9
1951 13 Dram Oyuncu 8.0 8
1949 11 Dram Oyuncu 6.7 43
1947 9 Dram Oyuncu 5.6 22
1947 9 Dram Oyuncu 8.6 8
1946 8 Dram Oyuncu 6.5 23
1944 6 Dram Oyuncu 6.9 34
1943 5 Dram Oyuncu 5.9 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film