Giriş Kayıt
Nae-sang Ahn

Nae-sang Ahn (59)


Oyuncu

Nae-sang Ahn, 25 Aralık 1964 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Şiir (2010), Vaha (2002), Boy (2010), Miseuti (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1964
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 8.5 174
2021 Suç Oyuncu 8.1 528
2021 Aksiyon Oyuncu 8.8 741
2021 Aksiyon Oyuncu 6.6 172
2021 Suç Oyuncu 8.6 362
2020 Suç Oyuncu    
2020 56 Aksiyon Oyuncu 6.2 544
2020 Komedi Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu    
2019 55 Aksiyon Oyuncu 5.5 58
2019 Aksiyon Oyuncu 8.5 270
2019 Dram Oyuncu 8.6 41
2019 Dram Oyuncu 7.8 1,230
2018 Dram Oyuncu 7.6 2,713
2018 Dram Oyuncu 7.9 900
2017 Dram Oyuncu 8.2 3,256
2017 Komedi Oyuncu 7.1 654
2017 Dram Oyuncu 8.0 459
2016 Suç Oyuncu 7.6 566
2016 Dram Oyuncu 7.4 276
2015 Dram Oyuncu 7.9 32
2015 Dram Oyuncu 6.0 9
2014 Dram Oyuncu 7.3 99

Korsanlar
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,589
2014 Komedi Oyuncu 8.2 43
2013 Dram Oyuncu 7.7 78
2013 Dram Oyuncu 6.5 139
2013 Dram Oyuncu 8.4 81
2013 Dram Oyuncu 6.8 271
2013 49 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 210
2013 Oyuncu    
2012 48 Komedi Oyuncu 5.7 100
2012 48 Suç Oyuncu 6.0 138
2012 48 Dram Oyuncu 6.3 36
2012 48 Oyuncu    
2012 Fantastik Oyuncu 7.9 3,354
2011 Komedi Oyuncu 6.9 732
2011 47 Komedi Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu    
2011 47 Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.1 173
2010 46 Suç Oyuncu 7.5 9,268
2010 Oyuncu 7.8 1,894

Şiir
2010 46 Dram Oyuncu 7.8 13,597
2010 Dram Oyuncu 7.3 48
2009 45 Oyuncu    

Bana Biraz Su Ver
2009 Oyuncu    
2009 Oyuncu    

Habil ve Kabil
2009 Oyuncu    

Peşinde Ölüm Var
2007 43 Suç Oyuncu 5.5 1,417
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 43 Gizem Oyuncu 5.6 428
2006 42 Komedi Oyuncu 6.8 99
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 Oyuncu    

Maraton
2005 41 Biyografi Oyuncu 7.7 2,501
2004 Oyuncu    

R-Noktası
2004 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,844
2002 38 Dram Oyuncu 4.6 166

Vaha
2002 38 Dram Oyuncu 7.8 10,447
1997 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film