Giriş Kayıt
Béatrice Agenin

Béatrice Agenin (73)


Oyuncu

Béatrice Agenin, 30 Temmuz 1950 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Itinéraire d'un enfant gâté (1988), 24 Saat (2003), Rebelles (2019), L'année des méduses (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1950
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 69 Komedi Oyuncu 6.3 1,641
2006 56 Oyuncu 6.0 35

24 Saat
2003 53 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,489
2001 51 Komedi Oyuncu 6.9 1,641
2000 50 Komedi Oyuncu 7.2 213
1999 49 Dram Oyuncu 6.2 1,335
1998 Suç Oyuncu 7.1 79
1997 Komedi Oyuncu 4.0 396

Hayalet ve Şoförü
1996 46 Komedi Oyuncu 4.9 798
1996 46 Komedi Oyuncu 4.5 668
1992 42 Oyuncu 6.7 45
1992 Komedi Oyuncu 5.7 134
1988 38 Dram Oyuncu 6.9 2,785
1986 36 Dram Oyuncu 6.7 312
1984 34 Dram Oyuncu 6.3 731
1984 34 Gerilim Oyuncu 5.6 1,443
1983 33 Komedi Oyuncu 6.1 261
1979 Oyuncu 7.2 15
1976 26 Komedi Oyuncu 6.6 386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film