Giriş Kayıt
Al Adamson

Al Adamson (66)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Albert Victor Adamson Jr., 25 Temmuz 1929 Hollywood, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

Black Samurai (1976), Hammer (1972), Horror of the Blood Monsters (1970), Nurse Sherri (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Al Adamson, 02 Ağustos 1995 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Albert Victor Adamson Jr.
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1929
Ölüm Tarihi: 02 Ağustos 1995
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: D. Dixon Jr. | Lyle Felice | George Sheaffer | Alb
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Oyuncu 7.2 139
1978 49 Komedi Yönetmen 3.6 215
1978 49 Korku Yönetmen
Senarist
3.7 833
1978 49 Korku Yönetmen 3.1 474
1977 48 Dram Yönetmen
Senarist
5.8 123
1977 48 Bilim-Kurgu Yönetmen
Yapımcı
3.4 606
1976 47 Aksiyon Yönetmen 4.7 1,000
1975 46 Komedi Yönetmen 2.6 536
1974 45 Suç Yönetmen 4.3 558
1974 45 Aksiyon Yönetmen 3.5 540
1972 43 Aksiyon Yapımcı 5.5 695
1972 43 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
3.7 472
1972 43 Dram Yapımcı 3.4 53
1971 42 Aksiyon Yönetmen 4.4 460
1971 42 Korku Yönetmen
Yapımcı
3.0 958
1970 41 Macera Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
3.1 1,080
1970 41 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
4.1 347
1969 40 Macera Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
3.3 591
1967 38 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
2.8 743
1965 36 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
4.2 422
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023