Giriş Kayıt
Jonathan Adams

Jonathan Adams (57)


Oyuncu

Jonathan Adams, 16 Temmuz 1967 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

The Sweetest Christmas (2017), America's Book of Secrets (2012), Prophets of Science Fiction (2011), Adalet Birliği: İki Dünyada Kriz (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 57 Animasyon Oyuncu 6.7 69
2024 57 Animasyon Oyuncu 6.3 2,295
2022 Suç Oyuncu 7.6 9,853
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 Animasyon Oyuncu 5.7 1,176
2018 Animasyon Oyuncu 7.3 19,789
2017 50 Komedi Oyuncu 6.3 2,702
2017 Macera Oyuncu 8.0 101,098
2017 Komedi Oyuncu 6.7 350
2017 50 Animasyon Oyuncu 5.8 570
2016 Animasyon Oyuncu 7.5 2,547
2016 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,048
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 3,557
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 372

Uçaklar
2013 46 Animasyon Oyuncu 5.7 49,003

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 3,376
2012 Dram Oyuncu 7.2 10,891
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,293
2012 45 Belgesel Oyuncu 7.1 161

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 139,957
2012 Belgesel Oyuncu 6.7 971

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 14,412
2011 Komedi Oyuncu 7.5 37,795
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 956

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.0 7,568
2011 Dram Oyuncu 7.8 125,632
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 700
2010 Animasyon Oyuncu 4.5 7,352
2010 Komedi Oyuncu 6.7 10,966

Adalet Birliği: İki Dünyada Kriz
2010 43 Animasyon Oyuncu 7.2 29,297
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 1,749

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 16,463
2009 Komedi Oyuncu 8.1 175,718

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 42 Animasyon Oyuncu 7.1 25,652
2009 42 Belgesel Çeşitli 8.0 28
2007 Suç Oyuncu 7.1 2,924

Doktor Strange
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.6 8,869
2005 Komedi Oyuncu 7.8 178,009
2002 Dram Oyuncu 7.7 3,276
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 198,087
2001 34 Animasyon Oyuncu 6.3 39,086

Harika Köpek 2
1998 31 Komedi Oyuncu 4.5 6,233
1989 22 Korku Oyuncu 4.7 161
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film