Giriş Kayıt
Piotr Adamczyk

Piotr Adamczyk (47)


Oyuncu, Yapımcı

Piotr Aleksander Adamczyk, 21 Mart 1972 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Sztuka kochania. Historia Michaliny Wislockiej (2017), Karol, un uomo diventato Papa (2005), Testosteron (2007), Karol, un Papa rimasto uomo (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Piotr Aleksander Adamczyk
Doğum Tarihi: 21 Mart 1972
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Koç
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.9 1,312
2018 46 Komedi Oyuncu 5.2 162
2017 Dram Oyuncu 8.1 17,077
2017 45 Komedi Oyuncu 5.6 429
2017 45 Dram Oyuncu 6.3 20
2017 45 Biyografi Oyuncu 7.1 2,099
2017 45 Animasyon Oyuncu    
2016 44 Suç Oyuncu 7.0 1,865
2015 43 Komedi Oyuncu 4.1 157
2015 43 Komedi Oyuncu 5.5 861
2015 43 Macera Oyuncu 6.4 14
2014 42 Belgesel Oyuncu 6.8 517
2014 Dram Oyuncu 7.9 100
2014 42 Belgesel Oyuncu    
2014 42 Komedi Oyuncu 4.4 408
2013 41 Dram Oyuncu 4.9 693
2012 40 Aksiyon Oyuncu 4.5 571

11 Eylül 1683
2012 40 Macera Oyuncu 4.2 1,635
2011 39 Komedi Oyuncu 7.2 3,411
2011 39 Suç Oyuncu 6.0 520
2011 Komedi Oyuncu 6.7 99
2011 39 Komedi Oyuncu 4.3 728
2010 38 Aksiyon Oyuncu 5.7 382
2009 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.2 736
2008 36 Komedi Oyuncu 5.4 1,678
2008 36 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.6 59
2007 35 Komedi Oyuncu 6.1 2,293
2006 34 Biyografi Oyuncu 6.5 893
2005 33 Biyografi Oyuncu 6.9 2,139
2004 Dram Oyuncu 3.4 45
2003 31 Komedi Oyuncu 6.4 872
2002 30 Komedi Oyuncu 6.2 1,505
2000 28 Aile Oyuncu 6.6 255
1953 Dram Oyuncu 8.9 20
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,859) Mindhunter (2,638) The 100 (2,188) Legion (1,995) Preacher (1,877) La casa de papel (1,866) The Terror (1,414) Chernobyl (1,358) Big Little Lies (1,352) The Big Bang Theory (1,238)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019