Giriş Kayıt
Andy Ackerman

Andy Ackerman


Yönetmen, Yapımcı, Editör

Robert Andrew Ackerman, yönetmen, yapımcı, editör.

Seinfeld (1989), Cheers 1 (1982), Wings (1990), Becker (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Andrew Ackerman
Diğer Bir İsmi: Robert Ackerman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.7 1,066
2019 Komedi Yönetmen 7.1 7,893
2018 Komedi Yönetmen 6.0 2,038
2018 Yönetmen 5.8 12,268
2018 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.0 1,126
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.2 3,528
2015 Komedi Yönetmen 5.2 1,031
2015 Komedi Yönetmen 7.2 7,878
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen
4.1 2,599
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.7 13,024
2011 Komedi Yönetmen 5.2 2,589
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.5 2,570
2007 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.4 35,845

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 14,191
2005 Komedi Yönetmen 6.1 299
2004 Komedi Yönetmen 5.7 426

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.1 280,280
2002 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.9 1,767
2000 Komedi Yönetmen 8.8 146,502
1998 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.3 14,148
1996 Komedi Yönetmen 7.3 77,077
1996 Komedi Yönetmen 6.8 77
1996 Komedi Yönetmen 5.8 3,385
1994 Komedi Yönetmen 6.3 74
1993 Komedi Yönetmen 8.2 95,322
1990 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.3 14,503
1989 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.9 350,799
1983 Komedi Editör 5.7 3,278

Cheers 1
1982 Komedi Yönetmen
Editör
Yapımcı
8.0 61,941
1978 Komedi Editör 8.0 11,217

Dallas 1
1978 Dram Çeşitli 7.1 16,557
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024