Giriş Kayıt
Werner Abrolat

Werner Abrolat (45)


Oyuncu

Werner Abrolat, 15 Ağustos 1924 Tilsit, East Prussia, Almanya [bugünkü Sovetsk, Kaliningrad Oblast, Rusya] doğumlu oyuncu.

Texas - Doc Snyder hält die Welt in Atem (1993), (1965) Birkaç Dolar İçin (1965), (1974) Chîsana baikingu Bikke (1974), (1970) Il trono di fuoco (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1924
Doğum Yeri: Tilsit, East Prussia, Almanya [bugünkü Sovetsk, Kaliningrad Oblast, Rusya]
Diğer Bir İsmi: Werner Aprelat
Burcu: Aslan
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu 6.5 1,291
1993 Komedi Oyuncu 6.8 2,266
1974 Animasyon Oyuncu 7.2 1,419
1971 Dram Oyuncu 4.9 171

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.1 2,127
1970 Dram Oyuncu 6.4 51
1970 Korku Oyuncu 5.2 876
1970 Komedi Oyuncu 4.2 20
1967 Suç Oyuncu 7.5 153

Birkaç Dolar İçin
1965 41 Western Oyuncu 8.3 209,567
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,225) The 100 (1,601) La casa de papel (1,422) Mindhunter (1,281) Legion (1,240) Preacher (1,175) Chernobyl (1,110) Yellowstone (1,066) Big Little Lies (996) The Big Bang Theory (982)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019