Giriş Kayıt
Dino Abbrescia

Dino Abbrescia (57)


Oyuncu

Dino Abbrescia, 18 Ağustos 1966 Bari, Puglia, İtalya doğumlu oyuncu.

Cado dalle nubi (2009), Cambio tutto (2020), Un fidanzato per mia moglie (2014), Matrimonio italiano (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Bari, Puglia, İtalya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 56 Komedi Oyuncu 7.1 10
2020 54 Komedi Oyuncu 6.0 1,455
2019 53 Komedi Oyuncu 5.7 771
2019 53 Komedi Oyuncu 4.8 346
2018 52 Komedi Oyuncu 5.8 1,267
2017 51 Komedi Oyuncu 5.9 391
2015 49 Komedi Oyuncu 5.6 837
2015 49 Komedi Oyuncu 6.2 2,230
2015 49 Komedi Oyuncu 5.1 198
2014 48 Komedi Oyuncu 5.5 573
2012 46 Komedi Oyuncu 5.4 1,263
2012 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 7.0 39
2009 43 Komedi Oyuncu 6.5 6,060
2009 Dram Oyuncu 6.2 14
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 403
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 102
2008 42 Dram Oyuncu 5.7 49
2007 Dram Oyuncu 7.4 334
2007 41 Komedi Oyuncu 5.5 268
2007 41 Komedi Oyuncu 6.8 1,230
2005 Komedi Oyuncu 6.7 57
2005 39 Komedi Oyuncu 6.3 3,736

Hiç Korkmuyorum
2003 37 Suç Oyuncu 7.4 15,582
2003 Komedi Oyuncu 7.4 748
2002 36 Komedi Oyuncu 6.2 351
2001 35 Dram Oyuncu 7.5 349
2000 34 Komedi Oyuncu 7.1 422
2000 Aksiyon Oyuncu 6.3 326
1999 33 Komedi Oyuncu 5.5 100
1998 32 Komedi Oyuncu 6.0 215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film