Giriş Kayıt
Yash Chopra

Yash Chopra (80)


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Yash Raj Chopra, 27 Eylül 1932 Lahore, Punjab, British Hindistan [bugünkü Pakistan] doğumlu yapımcı, yönetmen, oyuncu.

Chak De! India (2007), Cesur Yürek Gelini Alır (1995), Veer-Zaara (2004), Jab Tak Hai Jaan (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Yash Chopra, 21 Ekim 2012 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Yash Raj Chopra
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1932
Ölüm Tarihi: 21 Ekim 2012
Doğum Yeri: Lahore, Punjab, British Hindistan [bugünkü Pakistan]
Diğer Bir İsmi: S. Chopra | Shri Yash Chopra | Yash Uncle | Yash
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 80 Belgesel Oyuncu 7.8 110
2012 80 Dram Yönetmen 6.7 48,638
2011 79 Komedi Yapımcı 5.9 7,975
2011 79 Komedi Yapımcı 5.8 8,342
2010 78 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.2 13,958
2010 78 Suç Yapımcı 5.2 1,857
2010 78 Dram 4.1 1,310
2010 78 Komedi Yapımcı 4.6 2,812

Sokakların Kralı Romeo
2008 76 Animasyon Yapımcı 5.2 1,161

Sende Rabbimi Gördüm
2008 76 Komedi Yapımcı 7.1 40,564
2008 76 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.2 9,331
2007 75 Aksiyon Oyuncu
6.6 35,584
2007 75 Dram Yapımcı 8.2 67,321
2007 75 Komedi Yapımcı 3.7 2,842

Dhoom 2
2006 74 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.5 21,642
2006 74 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.8 2,901
2006 74 Dram Yapımcı 7.2 28,964
2005 73 Komedi Yapımcı 3.2 1,358
2005 73 Komedi Yapımcı 6.2 6,154
2005 73 Macera Yapımcı 6.2 5,697
2004 72 Dram Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
7.8 45,454
2004 72 Aksiyon Yapımcı 6.7 16,557
2004 72 Dram Yapımcı 7.0 12,284
2004 72 5.4 284
2002 70 Müzikal Yapımcı 5.0 4,538
2002 70 Komedi Yapımcı 5.3 1,940

Aşk Hikayeleri
2000 68 Müzikal Yapımcı 7.1 25,036

Bir Şeyler Oluyor
1998 66 Komedi 7.7 43,740
1997 65 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.0 19,135

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 63 Komedi Yapımcı 8.1 58,478
1994 62 Müzikal Yapımcı
Çeşitli
6.5 4,140
1993 61 Gerilim Yapımcı
Yönetmen
7.8 20,653
1993 61 Aile Yapımcı
Çeşitli
6.1 375
1992 60 Aksiyon Yönetmen 5.8 944
1991 59 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 2,352
1989 57 Romantik Yönetmen
Yapımcı
6.8 1,407
1988 56 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.5 177
1985 53 Romantik Yönetmen
Yapımcı
4.3 45
1984 52 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.4 555
1982 50 Dram Yapımcı 5.8 36
1981 49 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.4 2,313
1979 47 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.7 1,873
1979 47 Dram Yapımcı 6.0 123
1977 45 Dram Yapımcı 7.1 103
1976 44 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 1,706
1975 43 Dram Yönetmen 8.1 9,124
1973 41 Müzikal Yapımcı
Yönetmen
7.1 364
1969 37 Dram Yönetmen 6.5 119
1969 37 Suç Yönetmen 7.4 789
1961 29 Dram Yönetmen 7.1 62
1959 27 Aile Yönetmen 6.8 132
1958 26 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 45
1957 25 Müzikal Yönetmen Asistanı 8.1 958
1956 24 Aile Yönetmen Asistanı 6.9 34
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,178) The 100 (1,772) La casa de papel (1,381) Fear the Walking Dead (1,377) Euphoria (1,347) Chernobyl (1,171) The Big Bang Theory (1,158) Legion (1,098) Mindhunter (1,056) Yellowstone (959)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019