Giriş Kayıt
Mark Brandon

Mark Brandon


Oyuncu

Mark Brandon, oyuncu.

A Christmas Detour (2015), Ice Sculpture Christmas (2015), The Christmas Cottage (2017), Tulips in Spring (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark High
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 5.7 516
2022 Aile Oyuncu    
2021 Romantik Oyuncu 6.8 600
2021 Romantik Oyuncu 5.9 430
2021 Komedi Oyuncu 6.5 3,623
2021 Fantastik Oyuncu 6.3 651
2020 Dram Oyuncu 7.0 598
2020 Romantik Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 6.6 77
2020 Gizem Oyuncu 6.9 390
2020 Suç Oyuncu    
2019 Gerilim Oyuncu 5.0 207
2019 Dram Oyuncu 6.3 5,786
2019 Romantik Oyuncu 6.4 549
2019 Romantik Oyuncu 6.4 1,140
2019 Komedi Oyuncu 6.3 761
2019 Romantik Oyuncu 6.5 1,120

84 Yazı
2018 Dram Oyuncu 6.7 46,673
2018 Romantik Oyuncu 6.5 1,781
2018 Romantik Oyuncu 5.8 1,247
2017 Komedi Oyuncu 6.3 2,399
2017 Dram Oyuncu 6.9 2,188
2017 Dram Oyuncu 5.6 5,677
2017 Komedi Oyuncu 6.2 2,187
2017 Suç Oyuncu 6.5 156,286
2017 Komedi Oyuncu 7.9 19,363
2016 Komedi Oyuncu 6.1 1,988
2016 Komedi Oyuncu 5.2 9,012
2016 Dram Oyuncu 5.9 5,095

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.2 57,960
2016 Oyuncu 6.7 1,074
2016 Dram Oyuncu 6.3 1,735
2016 Komedi Oyuncu 5.9 1,000

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 110,478
2015 Dram Oyuncu 6.6 2,375
2015 Komedi Oyuncu 6.2 3,472
2015 Dram Oyuncu 4.3 738

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 7.9 112,078
2014 Dram Oyuncu 5.9 1,339
2013 Suç Oyuncu 7.1 416

Süper Patiler
2013 Aile Oyuncu 4.2 1,890

Borsaya Saldırı
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 21,800

Geçmişin Sırları
2012 Dram Oyuncu 6.4 35,189
2012 Gizem Oyuncu 6.6 1,310
2012 Komedi Oyuncu 4.3 1,040

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi Oyuncu 6.6 37,235
2011 Dram Oyuncu 5.5 1,516
2010 Romantik Oyuncu 6.3 803

Müşteri Listesi
2010 Dram Oyuncu 5.6 8,328
2010 Komedi Oyuncu 5.8 2,521
2009 Suç Oyuncu 6.2 20,279

Savaş Sanatı: İntikam
2008 Aksiyon Oyuncu 4.3 4,052

İsyan
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,219
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 24,260
2006 Dram Oyuncu 6.2 3,453
2006 Suç Oyuncu 5.5 362

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 488,788

4400
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 47,040

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Oyuncu 6.3 113,738
2003 Dram Oyuncu 6.9 763

Onlar
2002 Korku Oyuncu 4.8 13,943

Katil
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 15,819
2001 Macera Oyuncu 4.5 1,814

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Oyuncu 5.9 128,527
2000 Komedi Oyuncu 6.8 3,658

İki Kırık Kalp
1999 Romantik Oyuncu 5.9 278

Harika Köpek 2
1998 Komedi Oyuncu 4.5 6,230
1995 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,263
1995 Dram Oyuncu 4.7 268
1992 Dram Oyuncu 6.5 289
1990 Komedi Oyuncu 4.9 4,498
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film