Giriş Kayıt
Hugo Heinen

Hugo Heinen (80)


Senarist

Hugo Heinen, 07 Mart 1944 Utrecht, Utrecht, Hollanda doğumlu senarist.

Nova Zembla (2011), Tonio (2016), Sahne Dışı (2005), Knielen op een bed violen (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1944
Doğum Yeri: Utrecht, Utrecht, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Geert van Doormaal
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 72 Dram Senarist 6.9 1,399
2016 72 Dram Senarist 5.9 670
2011 67 Dram Senarist 5.8 4,620
2009 65 Dram Senarist 6.4 289

Sahne Dışı
2005 61 Suç Senarist 6.6 1,279

İkiz Kızkardeşler
2002 58 Dram Çeşitli 7.4 7,268
1995 Dram Senarist 8.1 110
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024