Giriş Kayıt
Zeki Ökten

Zeki Ökten (68)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Editör

Zeki Ökten, 04 Ağustos 1941 Istanbul, Türkiye doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı, editör.

Çöpçüler Kralı (1977), Kapıcılar Kralı (1976), Sürü (1978), Hanzo (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Zeki Ökten, 19 Aralık 2009 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1941
Ölüm Tarihi: 19 Aralık 2009
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
8.2 (10 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 65 Komedi Yönetmen 3.4 371
2002 61 Dram Yönetmen 5.5 344
2000 59 Dram Yönetmen 6.8 1,737
2000 59 Dram Çeşitli 6.3 985

Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey
1995 54 Dram Yönetmen 6.2 272
1992 Komedi Yönetmen 7.5 591
1992 51 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 92
1988 47 Dram Yönetmen 7.3 3,100
1986 45 Komedi Yönetmen 7.1 3,520
1986 45 Komedi Yönetmen 7.3 3,144
1986 45 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.9 236
1985 44 Yönetmen 5.9 134
1985 44 Yönetmen 6.9 657
1984 43 Dram Yönetmen 6.6 625
1983 42 Dram Yönetmen 7.2 832
1982 41 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.9 219
1980 39 Dram Yönetmen
Editör
7.0 317
1979 38 Dram Yönetmen 6.4 377
1978 37 Dram Yönetmen 8.2 5,390
1977 36 Komedi Yönetmen 8.5 21,543
1977 36 Komedi Yönetmen 6.8 674
1976 35 Komedi Yönetmen 8.4 13,717
1976 35 Komedi Yönetmen 5.6 281
1975 34 Komedi Yönetmen 6.3 4,450
1975 34 Komedi Yönetmen 6.8 2,810
1975 34 Aile Yönetmen 6.3 154
1975 34 Dram Yönetmen 6.3 226
1974 33 Dram Yönetmen 6.1 627
1974 33 Dram Yönetmen 6.7 545
1974 33 Dram Yönetmen 6.8 188
1973 32 Dram Yönetmen 6.7 221
1973 32 Macera Yönetmen 5.3 122
1973 32 Macera Yönetmen 6.5 829
1973 32 Macera Yönetmen 6.2 560
1971 30 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.4 1,827
1970 29 Yönetmen Asistanı 4.7 134
1966 25 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 2,556
1966 25 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 159
1965 24 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 291
1963 22 Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film