Giriş Kayıt
Velton Ray Bunch

Velton Ray Bunch (75)


Müzisyen, Müzisyen

Goldsboro, North Carolina, USA, 22 Ocak 1948 Goldsboro, North Carolina, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Uzay Yolu: Atılgan (2001), Zamanın Ötesinde (1989), Magnum, P.I. (1980), JAG (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Goldsboro, North Carolina, USA
Doğum Tarihi: 22 Ocak 1948
Doğum Yeri: Goldsboro, North Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Ray Velton Bunch | Ray Bunch
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aile Müzik 8.8 24
2019 Komedi Müzik 7.6 2,266
2016 Dram Müzik 7.7 986
2015 67 Aile Müzik 7.7 2,112
2011 Suç Müzik 5.8 531
2008 60 Gizem Müzik 5.7 1,230
2006 Aksiyon Müzik 6.3 9,643
2005 57 Biyografi Müzik 6.2 634
2003 55 Dram Müzik 5.9 906
2001 53 Aksiyon Müzik 7.2 1,905

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Müzik 7.5 54,446
2001 53 Aksiyon Müzik 7.4 2,651
2000 Biyografi Müzik 6.7 946
1999 Dram Müzik 6.0 336

Uzayın Derinliklerinde
1998 50 Aksiyon Müzik 5.2 73,237
1996 Dram Müzik
Müzik
7.5 16,098
1995 Aksiyon Müzik 6.6 18,877

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Müzik 6.7 45,934
1994 46 Aksiyon Müzik 7.1 491
1993 Aksiyon Müzik 8.3 8,767
1993 Aksiyon Müzik 5.6 17,432

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Müzik 8.2 33,500

Büyük Tuzak
1987 Suç Müzik 7.8 2,665
1980 Aksiyon Müzik 7.5 26,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023