Giriş Kayıt
Scott Mislan

Scott Mislan


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Kameraman

Scott Mislan, yönetmen asistanı, yapımcı, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Scott T. Mislan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
6.3 1,987
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 22
1995 Komedi Çeşitli 6.4 1,647
1994 Biyografi Çeşitli 7.8 158,261

Boş Kafalılar
1994 Komedi Çeşitli 6.1 43,354

Red Rock Kasabası
1993 Suç Yönetmen Asistanı 7.0 18,640
1992 Komedi Çeşitli 5.6 290

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Çeşitli 5.8 16,047

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Çeşitli 6.1 15,202

Vahşi Orkide II
1991 Dram Çeşitli 3.7 1,356

Ölüm Kitabı
1990 Suç Çeşitli 7.8 166,226
1989 Dram Çeşitli 6.8 4,393
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,199) The 100 (1,589) La casa de papel (1,402) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,171) Chernobyl (1,098) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019