Giriş Kayıt
Roy Billing

Roy Billing


Oyuncu

New Zealand, Yeni Zellanda doğumlu oyuncu.

Jack Irish (2016), Jack Irish: Bad Debts (2012), Jack Irish: Black Tide (2012), Jack Irish: Dead Point (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: New Zealand
Doğum Yeri: Yeni Zellanda
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Hava Yolları
2023 Komedi Oyuncu 5.7 1,167
2022 Komedi Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 5.0 2,499
2020 Dram Oyuncu 7.4 1,043
2020 Komedi Oyuncu 6.0 859
2019 Korku Oyuncu 3.8 726
2018 Aksiyon Oyuncu 4.7 18,497
2017 Dram Oyuncu 7.4 1,930
2016 Suç Oyuncu 7.8 3,373
2015 Komedi Oyuncu 6.1 746
2014 Suç Oyuncu 6.9 1,847
2013 Gizem Oyuncu 6.6 8,557
2013 Dram Oyuncu 7.8 1,326
2012 Suç Oyuncu 6.8 2,732
2012 Suç Oyuncu 6.8 2,163

Sapak
2011 Oyuncu 5.4 2,010
2011 Komedi Oyuncu 4.7 297
2011 Suç Oyuncu 6.8 288
2010 Suç Oyuncu 6.1 114
2010 Komedi Oyuncu 8.5 8,701

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Oyuncu 6.3 166,721
2009 Macera Oyuncu 6.4 1,683
2008 Komedi Oyuncu 7.5 2,528
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 138
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 3,479
2008 Suç Oyuncu 8.0 5,302
2007 Dram Oyuncu 6.8 1,310

Denizden Gelen Kız
2006 Komedi Oyuncu 5.4 45,267
2006 Dram Oyuncu 5.9 159
2004 Komedi Oyuncu 6.2 968

Çit
2002 Macera Oyuncu 7.4 30,307
2002 Dram Oyuncu 6.7 885
2001 Komedi Oyuncu 6.2 1,332
2000 Komedi Oyuncu 7.2 17,122
1999 Dram Oyuncu 6.3 679
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,643
1997 Komedi Oyuncu 5.8 737

Devrim Çocukları
1996 Komedi Oyuncu 6.3 2,428
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,701
1993 Suç Oyuncu 8.2 211
1993 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,553
1989 Dram Oyuncu 7.4 163

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,502

Vahsi ada
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,400
1981 Dram Oyuncu 6.7 699
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film