Giriş Kayıt
Mark Snow

Mark Snow (76)


Müzisyen, Müzisyen

Martin Fulterman, 26 Ağustos 1946 Brooklyn, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Gizli Dosyalar (1993), Smallville (2001), Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş (1998), One Tree Hill 5 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Martin Fulterman
Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1946
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Martin Fulterman | Marc Snow
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Mutantlar
2020 74 Aksiyon Müzik 5.3 81,893
2015 69 Belgesel 7.8 2,657
2014 68 Dram Müzik 6.0 1,333

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 66 Dram Müzik 6.5 1,614
2011 65 Kısa Metraj Müzik 6.3 10
2011 Suç Müzik 6.9 20,853
2011 65 Suç Müzik 4.0 2,139
2010 64 Dram Müzik 6.7 1,869
2010 Suç Müzik 7.7 41,844
2009 63 Macera Müzik 5.7 366

Yabani Otlar
2009 63 Dram Müzik 6.2 3,887
2008 Dram Müzik
Müzik
7.1 206

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 62 Dram Müzik
Müzik
5.9 92,181

Kalpler
2006 60 Dram Müzik 6.9 4,053
2005 59 Dram Müzik 6.5 3,610

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Müzik
Müzik
6.4 47,230
2004 58 Dram Müzik 5.8 406
2004 58 Aksiyon Müzik 6.4 3,540

Henüz Çok Genç
2004 58 Dram Müzik 5.8 2,560
2003 57 Dram Müzik 6.0 1,480

One Tree Hill 5
2003 Dram Müzik 7.8 82,041
2002 Aksiyon Müzik 6.4 5,276
2002 Dram Müzik 7.1 632
2002 Fantastik Müzik 7.2 6,209
2001 Macera Müzik 7.5 130,255
2001 Dram Müzik 7.4 5,419
2001 Dram Müzik 7.4 5,482
2000 54 Dram Müzik 6.1 121

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Müzik 7.1 1,124
1999 53 Dram Müzik 6.2 7,134
1999 Dram Müzik 6.0 438

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 52 Gizem Müzik
Müzik
7.0 106,920
1998 52 Bilim-Kurgu Müzik 5.1 672

Sıra Bana Gelmeden
1998 52 Korku Müzik 5.6 23,558
1998 52 Biyografi Müzik 7.1 373
1997 51 Macera Müzik 5.7 1,614
1997 51 Dram Müzik 6.6 322
1997 Aksiyon Müzik 7.4 10,141
1996 50 Dram Müzik 5.3 285
1996 Komedi Müzik 5.4 2,731
1996 Aksiyon Müzik 8.4 1,845
1996 Suç Müzik 8.0 11,453
1995 49 Suç Müzik 5.9 204
1995 Dram Müzik 5.4 178
1995 49 Dram Müzik 5.0 336
1995 49 Macera Müzik 5.1 1,583
1995 Suç Müzik 6.2 309
1994 48 Dram Müzik 7.1 559
1994 Dram Müzik 7.3 575
1994 Aksiyon Müzik 5.8 201

Gizli Dosyalar
1993 Dram Müzik 8.6 229,486
1993 Aksiyon Müzik 5.4 703
1992 Aksiyon Müzik 5.7 168
1991 45 Western Müzik 6.5 433
1991 45 Dram Müzik 5.7 177
1991 45 Korku Müzik 4.7 3,185
1991 45 Suç Müzik 6.4 230
1991 Dram Müzik 5.8 172
1990 44 Dram Müzik 5.3 316
1990 44 Gerilim Müzik 5.4 110
1990 44 Komedi Müzik 5.2 451
1990 44 Komedi Müzik 5.6 501
1990 Dram Müzik 5.6 480
1989 43 Dram Müzik 6.3 114
1989 43 Dram Müzik 6.4 821
1989 43 Komedi Müzik 2.1 2,816
1988 42 Komedi Müzik 5.7 12,053
1987 41 Suç Müzik 7.0 358
1987 41 Müzik 5.3 115
1986 Aile Müzik 8.1 4,693
1986 40 Aksiyon Müzik 4.9 1,042
1984 38 Dram Müzik
Müzik
5.4 150
1984 Dram Müzik
Müzik
6.8 222
1984 38 Dram Müzik 6.8 583

Piyango
1984 38 Komedi Müzik 7.0 195

Şahin Tepesi
1981 Dram Müzik 6.2 3,953
1981 Suç Müzik 6.8 4,531
1981 35 Aksiyon Müzik 5.7 1,217

Hanedan
1981 Dram Müzik 6.3 7,655
1980 34 Dram Müzik 7.0 186

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 8,054

Aşk Gemisi
1977 Komedi Müzik 6.2 12,165
1976 30 Dram Müzik 5.8 5,142
1975 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 9,651
1972 Suç Müzik 6.8 1,105
1954 Aksiyon Müzik 8.4 2,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023