Giriş Kayıt
Alan Silvestri

Alan Silvestri (73)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Alan Anthony Silvestri, 26 Mart 1950 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Sandra Silvestri ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Forrest Gump (1994), Yenilmezler (2012), Geleceğe Dönüş (1985), Avengers: Endgame (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alan Anthony Silvestri
Doğum Tarihi: 26 Mart 1950
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.87 m
9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 72 Macera Müzik 5.1 41,543

Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ
2020 70 Animasyon Müzik 6.9 52,229
2020 70 Macera Müzik 5.4 46,143
2020 Belgesel Müzik 9.3 1,734
2019 69 Aksiyon Müzik 8.4 1,249,633

Marwen'a Hoş Geldiniz
2018 68 Biyografi Müzik 6.2 25,767

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 68 Aksiyon Müzik 8.4 1,187,790

Başlat
2018 68 Aksiyon Müzik 7.4 479,019

Star Wars: Son Jedi
2017 67 Aksiyon Müzik 6.9 667,191

Müttefik
2016 66 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 167,755
2015 65 Belgesel Oyuncu 6.3 4,311

Tehlikeli Yürüyüş
2015 65 Macera Müzik 7.3 134,856

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 64 Macera Müzik 6.2 134,363

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Müzik 9.3 127,460
2013 63 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 179,847

Crood’lar
2013 63 Animasyon Müzik
Müzik
7.2 230,282

Uçuş
2012 62 Dram Müzik
Müzik
7.3 374,188

Yenilmezler
2012 62 Aksiyon Müzik
Müzik
8.0 1,451,287

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 61 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 890,888
2010 Müzik 7.9 773

Av
2010 60 Aksiyon Müzik 6.4 242,560

A Takımı
2010 60 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 268,099

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 59 Animasyon Müzik 6.8 128,913

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 59 Aksiyon Müzik
Müzik
5.7 214,484

Müzede Bir Gece 2
2009 59 Macera Müzik
Müzik
6.0 211,182
2009 59 Animasyon Müzik 5.9 470

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 57 Animasyon Müzik
Müzik
6.3 173,518

Müzede Bir Gece
2006 56 Macera Müzik
Müzik
6.5 374,206

Leroy ve Stiç
2006 56 Animasyon Müzik 6.1 6,927

Vahşi Doğa
2006 56 Animasyon Müzik
Müzik
5.2 27,452

Kutup Ekspresi
2004 54 Animasyon Müzik
Müzik
6.6 239,709
2004 54 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 282,658

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 53 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 144,269

Kimlik
2003 53 Gizem Müzik
Müzik
7.3 265,351
2003 53 Kısa Metraj Müzik
Müzik
7.1 412

Aşk Masalı
2002 52 Komedi Müzik 5.4 95,624

Lilo Ve Stitch
2002 52 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 209,463

Küçük Kardeşim 2
2002 52 Animasyon Müzik
Müzik
5.5 58,139

Show Time (0)
2002 52 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 64,988

Tesadüf
2001 51 Komedi Müzik
Müzik
6.8 120,694

Meksikalı
2001 51 Macera Müzik
Müzik
6.1 112,584

Mumya Geri Dönüyor
2001 51 Aksiyon Müzik 6.4 343,756
2001 51 Belgesel 0 7.3 296

Yeni Hayat
2000 50 Macera Müzik
Müzik
7.8 633,465

Kadınlar Ne İster?
2000 50 Komedi Müzik
Müzik
6.4 220,765

Gizli Gerçek
2000 50 Dram Müzik
Müzik
6.6 134,910

Soygun
2000 50 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 42,198

Küçük Kardeşim
1999 49 Animasyon Müzik
Müzik
6.0 147,731

Aşkın Büyüsü
1998 48 Komedi Müzik
Müzik
6.3 92,412

Kutsal Adam
1998 48 Komedi Müzik
Müzik
4.9 20,859

Komik Tuzak
1998 48 Macera Müzik
Müzik
6.6 153,088

Garip Bir çift II
1998 48 Macera Müzik
Müzik
6.4 10,656

Zor Hedef Fare
1997 47 Komedi Müzik 6.5 60,083

Cehennemden Daha Sıcak
1997 47 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 81,080

Mesaj
1997 47 Dram Müzik 7.5 291,182

Ahmaklar Acele Eder
1997 47 Komedi Müzik 6.1 39,314

İyi Geceler Öpücüğü
1996 46 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 85,126

Silici
1996 46 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 117,681

Çavuş Bilko
1996 46 Komedi Müzik
Müzik
5.8 23,790

Daha Hınzır İki Adam
1995 45 Komedi Müzik
Müzik
6.6 29,567

Gelinin Babası 2
1995 45 Komedi Müzik 6.1 41,368

Yargıç
1995 45 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 124,272

Hızlı Ve Ölü
1995 45 Aksiyon Müzik 6.5 102,042
1995 45 Komedi Müzik 6.0 2,431

Richie Rich
1994 44 Komedi Müzik 5.4 73,208

Bomba
1994 44 Aksiyon Müzik 6.2 33,444
1994 44 Komedi Müzik
Müzik
8.8 2,233,427
1994 44 Komedi Müzik 5.7 4,160

İki Hınzır Adam
1993 43 Komedi Müzik 7.0 53,516

Hüküm Gecesi
1993 43 Aksiyon Müzik 6.6 18,598

Süper Mario Kardeşler
1993 43 Macera Müzik 4.1 62,539

Bir Buçuk Polis
1993 43 Komedi Müzik 4.2 9,191
1992 42 Aksiyon Müzik 5.2 9,707
1992 42 Aksiyon Müzik 6.4 146,520

Ölüm Kadına Yakışır
1992 42 Komedi Müzik 6.6 129,928
1992 42 Animasyon Müzik 6.5 33,600

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 42 Aksiyon Müzik 4.4 44,533
1992 42 Dram Müzik 5.8 677

Gelinin Babası
1991 41 Aile Müzik 6.5 83,560

Kurşun Yağmuru
1991 41 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 20,085

Sabun Köpüğü
1991 41 Komedi Müzik
Müzik
6.6 17,500
1991 41 Macera Müzik 7.9 2,182
1991 41 Suç Müzik
Müzik
6.5 11,271
1991 41 Komedi Müzik
Müzik
6.5 14,255

Av 2
1990 40 Aksiyon Müzik 6.3 180,920

Genç Silahşörler 2
1990 40 Aksiyon Müzik 6.5 38,733

Geleceğe Dönüş 3
1990 40 Aksiyon Müzik 7.4 477,307

Çarşıda
1990 40 Aksiyon Müzik 5.7 2,150

Işığın Bittiği Yer
1989 39 Macera Müzik 7.5 190,343

Geleceğe Dönüş 2
1989 39 Macera Müzik 7.8 568,236

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Müzik 8.0 26,835

Kızım Elden Gidiyor
1989 39 Komedi Müzik 5.4 4,842

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 38 Animasyon Müzik
Müzik
7.7 215,285

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 38 Komedi Müzik 5.4 27,610
1988 38 Macera Müzik 3.3 14,875

Av
1987 37 Aksiyon Müzik 7.8 450,626
1987 37 Komedi Müzik 6.9 66,972
1987 37 Komedi Müzik 6.2 8,608
1987 37 Komedi Müzik 5.3 3,873

Zafer Topu
1986 36 Aksiyon Müzik 5.6 21,772
1986 36 Aksiyon Müzik 5.7 8,382
1986 36 Aile Müzik 6.9 51,309
1986 36 Dram Müzik 4.8 1,767
1986 36 Macera Müzik 5.4 6,918

Geleceğe Dönüş
1985 35 Macera Müzik 8.5 1,294,317

Kedi Gözü
1985 35 Komedi Müzik
Müzik
6.3 27,958

Yaz Kiralama
1985 35 Macera Müzik 6.3 18,225
1985 35 Komedi Müzik 6.7 8,665

Amazon'da Fırtına
1984 34 Aksiyon Müzik 6.9 102,416

Beşinci Koğuş
1978 28 Gerilim Müzik
Müzik
5.0 519
1976 26 Yetişkin Müzik 5.0 293
1975 Aksiyon Müzik 7.0 10,501
1975 25 Suç Müzik 4.4 247
1972 22 Aksiyon Müzik 5.9 1,176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024