Giriş Kayıt
Philippe Sarde

Philippe Sarde (77)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Philippe Sarde, 21 Haziran 1945 Neuilly-sur-Seine, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Kiracı (1976), Sineklerin Tanrısı (1990), Ateş Savaşı (1981), Ayı (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1945
Doğum Yeri: Neuilly-sur-Seine, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa
Burcu: Yengeç
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 72 Dram Müzik 5.0 1,354

İki Arkadaş
2015 70 Müzik 5.9 2,005

Dışişleri
2013 68 Komedi Müzik
Müzik
6.4 3,770
2013 68 Komedi 6.2 2,293
2012 67 Dram Müzik 4.5 397
2010 65 Dram Müzik 7.3 829

Montpensier Prensesi
2010 65 Aksiyon Müzik 6.5 4,094
2010 65 Dram Müzik 5.4 230
2009 64 Dram Müzik 6.0 1,607

Tanıklar
2007 62 Dram Müzik 6.9 2,792

Benim Adım Elisabeth
2006 61 Dram Müzik 6.9 453
2006 61 Dram Müzik 5.7 408

The Perfume of the Lady in Black
2005 60 Komedi Müzik 5.6 621
2004 59 Komedi Müzik
6.4 1,802

Daha Az Kötü Bir Dünya
2004 59 Dram Müzik 6.9 544
2004 Biyografi Müzik 6.4 52

Yoldan Çıkanlar
2003 58 Dram Müzik 6.5 3,295
2003 58 Belgesel Müzik
Oyuncu
7.7 55
2003 58 Dram Müzik 6.2 425
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 62

Sarı Odanın Esrarı
2003 58 Komedi Müzik 6.3 1,818
2001 56 Komedi Müzik 5.7 674
2001 56 Komedi Müzik 6.5 828
2000 55 Dram Müzik 5.6 76

Alice Ve Martin
1998 53 Dram Müzik 6.3 1,837

Hayattayım ve Sizi Seviyorum
1998 53 Dram Müzik 5.7 76

The Corridors of Time
1998 53 Komedi 6.1 12,487

Kambur
1997 52 Dram Müzik 6.9 3,650
1997 52 Macera Müzik 7.5 477
1997 52 Biyografi Müzik 6.6 1,280
1996 51 Dram Müzik 7.5 4,602
1996 51 Suç Müzik 6.7 2,180

Nelly Ve Mösyö Arnaud
1995 50 Dram Müzik 7.2 4,819
1995 50 Komedi Müzik 6.6 90

D'artagnan'ın Kızı
1994 49 Aksiyon Müzik 5.8 3,444
1994 49 Gerilim Müzik 5.7 2,567
1993 48 Dram Müzik 6.4 201
1993 48 Komedi Müzik 6.1 367

Sevdiğim Mevsim
1993 48 Dram Müzik 7.0 2,111
1992 47 Suç Müzik 6.1 749
1992 47 Suç Müzik 7.2 2,058

Ayazda Bir Yürek
1992 47 Dram Müzik 7.6 10,157
1991 46 Dram Müzik 6.8 1,366
1991 46 Komedi Müzik 5.9 404
1991 Aksiyon Müzik 4.9 2,403

Sineklerin Tanrısı
1990 45 Macera Müzik 6.4 31,488
1990 45 Dram Müzik 6.2 859

Müzik Kutusu
1989 44 Dram Müzik 7.3 8,051
1989 44 Biyografi Müzik 6.2 274

Ayı
1988 43 Macera Müzik 7.7 18,262
1988 43 Dram Müzik 6.9 1,052
1988 43 Dram Müzik 6.7 545
1987 42 Gerilim Müzik 4.9 55
1987 42 Dram Müzik 6.3 293
1986 41 Dram Müzik 5.8 2,562
1986 41 Dram Müzik 5.5 516

Manhattan Projesi
1986 41 Komedi Müzik 6.1 6,358
1986 41 Suç Müzik 6.4 996

Korsanlar
1986 41 Macera Müzik 6.0 8,938
1986 41 Komedi Müzik 4.2 147
1985 40 Komedi Müzik 6.5 593

Randevu
1985 40 Dram Müzik 6.5 2,826
1985 40 Dram Müzik 5.4 189
1985 40 Dram Müzik 5.8 180
1985 40 Dram Müzik 4.7 753
1984 39 Dram Müzik 4.5 1,029
1984 39 Komedi Müzik 6.2 2,698
1984 39 Dram Müzik 5.1 371
1984 39 Dram Müzik 6.3 1,020

Kırda Bir Pazar
1984 39 Dram Müzik 7.5 2,873
1983 38 Dram Müzik 6.3 787
1983 38 Komedi Müzik 6.1 230
1983 38 Komedi Müzik 6.0 264
1983 38 Komedi Müzik 5.2 862
1983 38 Biyografi Müzik 6.2 776
1982 37 Savaş Müzik 7.2 340
1982 37 Suç Müzik 6.4 526
1982 37 Dram Müzik 7.0 867

Şok
1982 37 Aksiyon Müzik 5.8 959
1981 36 Dram Müzik 6.8 561

Ateş Savaşı
1981 36 Macera Müzik 7.3 22,777

Hayalet Öyküsü
1981 36 Dram Müzik 6.3 8,939
1981 36 Dram Müzik 6.4 1,060

Sil Baştan
1981 36 Komedi Müzik 7.4 6,227
1981 36 Komedi Müzik 6.9 3,332

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 36 Dram Müzik 6.7 2,784
1981 36 Suç Müzik 6.9 1,880
1981 36 Savaş Müzik 7.1 258

Deli fisek
1980 35 Komedi Müzik 5.9 2,299
1980 35 Dram Müzik 7.3 1,262
1980 35 Romantik Müzik 6.7 3,381
1980 35 Dram Müzik 7.2 412

Kadın Polis
1980 35 Dram Müzik 6.5 327
1979 34 Dram Müzik 7.3 17,097

Soğuk Büfe
1979 34 Komedi Müzik 7.3 6,040
1979 34 Komedi Müzik 6.1 576

Bronte Kardeşler
1979 34 Biyografi Müzik 6.5 1,130
1979 34 Aksiyon Müzik 6.5 2,815

Doktor
1979 34 Dram Müzik 5.2 589

Anahtar Kapının Üstünde
1978 33 Dram Müzik 6.1 128
1978 33 Dram Müzik 6.9 1,312
1978 33 Suç Müzik 6.3 519

Hoşçakal Maymun
1978 33 Komedi Müzik 6.4 1,283

Onca Yoksulluk Varken
1977 32 Dram Müzik 7.2 1,454

Aranan Hedef
1977 32 Suç Müzik 6.8 2,313
1977 32 Macera Müzik 7.0 861

Şerif Fayard
1977 32 Suç Müzik 7.1 698

Şeytan Herhalde
1977 32 Dram Müzik 7.1 4,206

Mor Taksi - Aşktan Kaçanlar
1977 32 Dram Müzik 6.5 624
1976 31 Dram Müzik 6.4 326
1976 31 Komedi Müzik 6.1 774

Kiracı
1976 31 Gizem Müzik
Oyuncu
7.6 44,966
1976 31 Dram Müzik 6.4 1,336

Yargiç ve celladi - Cinayet oyunu
1976 31 Suç Oyuncu
Müzik
Müzik
7.3 2,153

Şebeke
1976 31 Suç Müzik 6.0 785
1976 31 Dram Müzik 6.6 846
1975 30 Suç Müzik 6.8 1,714
1975 30 Dram Müzik 6.2 577
1975 30 Dram Müzik 6.7 338

Ölümden Kaçarken
1975 30 Dram Müzik 6.2 273
1975 30 Komedi Müzik 6.6 963
1975 30 Komedi Müzik 6.3 396
1975 30 Suç Müzik 6.3 417

Saint- Paul Saatçisi
1974 29 Suç Müzik 7.1 2,598

Sen, Ben ve Diğerleri
1974 29 Dram Müzik 7.3 2,520

Lancelot
1974 29 Dram Müzik 6.9 4,008
1974 29 Dram Müzik 5.9 259
1974 29 Biyografi Müzik 6.0 899
1974 29 Gerilim Müzik 5.7 936

Gölgedeki ask
1974 29 Dram Müzik 5.8 502

Şehirde İki Adam
1973 28 Suç Müzik 7.3 4,634
1973 28 Macera Müzik 6.0 477

Büyük Tıkınma
1973 28 Komedi Müzik 7.1 13,651

Lekeli Güneş
1973 28 Dram Müzik 6.9 1,600

Sen ve Ben
1972 27 Dram Müzik 7.3 3,518
1972 27 Dram Müzik 6.1 137

Çılgın Fahişe
1972 27 Dram Müzik 6.3 816
1971 26 Dram Müzik 7.5 2,227

Şeref Yolu
1971 26 Suç Müzik 7.3 2,863
1971 26 Dram Müzik 6.9 1,837

Hayat Bağları
1970 25 Dram Müzik 7.5 5,101
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023