Giriş Kayıt
Philippe Sarde

Philippe Sarde (79)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Philippe Sarde, 21 Haziran 1945 Neuilly-sur-Seine, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Kiracı (1976), Sineklerin Tanrısı (1990), Ateş Savaşı (1981), Ayı (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1945
Doğum Yeri: Neuilly-sur-Seine, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa
Burcu: Yengeç
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 72 Dram Müzik 5.0 1,443

İki Arkadaş
2015 70 Müzik 5.9 2,158

Dışişleri
2013 68 Komedi Müzik
Müzik
6.4 3,954
2013 68 Komedi 6.2 2,359
2012 67 Dram Müzik 4.4 451
2010 65 Dram Müzik 7.3 871

Montpensier Prensesi
2010 65 Aksiyon Müzik 6.5 4,297
2010 65 Dram Müzik 5.3 256
2009 64 Dram Müzik 6.0 1,652

Tanıklar
2007 62 Dram Müzik 6.9 2,848

Benim Adım Elisabeth
2006 61 Dram Müzik 6.9 459
2006 61 Dram Müzik 5.7 428

The Perfume of the Lady in Black
2005 60 Komedi Müzik 5.6 649
2004 59 Komedi Müzik
6.4 1,862

Daha Az Kötü Bir Dünya
2004 59 Dram Müzik 6.9 563
2004 Biyografi Müzik 6.4 52

Yoldan Çıkanlar
2003 58 Dram Müzik 6.5 3,409
2003 58 Belgesel Müzik
Oyuncu
7.6 56
2003 58 Dram Müzik 6.3 433
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 67

Sarı Odanın Esrarı
2003 58 Komedi Müzik 6.3 1,889
2001 56 Komedi Müzik 5.7 692
2001 56 Komedi Müzik 6.5 853
2000 55 Dram Müzik 5.6 79

Alice Ve Martin
1998 53 Dram Müzik 6.3 1,894

Hayattayım ve Sizi Seviyorum
1998 53 Dram Müzik 5.7 83

The Corridors of Time
1998 53 Komedi 6.1 13,338

Kambur
1997 52 Dram Müzik 6.9 3,820
1997 52 Macera Müzik 7.5 503
1997 52 Biyografi Müzik 6.6 1,427
1996 51 Dram Müzik 7.5 4,778
1996 51 Suç Müzik 6.7 2,282

Nelly Ve Mösyö Arnaud
1995 50 Dram Müzik 7.2 5,089
1995 50 Komedi Müzik 6.4 97

D'artagnan'ın Kızı
1994 49 Aksiyon Müzik 5.8 3,611
1994 49 Gerilim Müzik 5.7 2,719
1993 48 Dram Müzik 6.5 209
1993 48 Komedi Müzik 6.0 387

Sevdiğim Mevsim
1993 48 Dram Müzik 6.9 2,242
1992 47 Suç Müzik 6.0 807
1992 47 Suç Müzik 7.2 2,174

Ayazda Bir Yürek
1992 47 Dram Müzik 7.6 10,688
1991 46 Dram Müzik 6.8 1,431
1991 46 Komedi Müzik 5.9 433
1991 46 Suç Müzik 5.2 84
1991 Aksiyon Müzik 5.0 2,588

Sineklerin Tanrısı
1990 45 Macera Müzik 6.4 33,795
1990 45 Dram Müzik 6.2 918

Müzik Kutusu
1989 44 Dram Müzik 7.3 8,736
1989 44 Biyografi Müzik 6.2 312

Ayı
1988 43 Macera Müzik 7.7 19,151
1988 43 Dram Müzik 7.0 1,221
1988 43 Dram Müzik 7.0 647
1987 42 Gerilim Müzik 4.9 61
1987 42 Dram Müzik 6.3 315
1986 41 Dram Müzik 5.8 2,763
1986 41 Dram Müzik 5.5 556

Manhattan Projesi
1986 41 Komedi Müzik 6.1 6,895
1986 41 Suç Müzik 6.4 1,085

Korsanlar
1986 41 Macera Müzik 6.0 9,501
1986 41 Komedi Müzik 4.1 161
1985 40 Komedi Müzik 6.5 617

Randevu
1985 40 Dram Müzik 6.4 3,069
1985 40 Dram Müzik 5.4 219
1985 40 Dram Müzik 5.7 215
1985 40 Dram Müzik 4.7 812
1984 39 Dram Müzik 4.6 1,160
1984 39 Komedi Müzik 6.2 2,964
1984 39 Dram Müzik 5.0 434
1984 39 Dram Müzik 6.3 1,115

Kırda Bir Pazar
1984 39 Dram Müzik 7.4 3,141
1983 38 Dram Müzik 6.3 826
1983 38 Komedi Müzik 6.1 261
1983 38 Komedi Müzik 5.9 284
1983 38 Komedi Müzik 5.2 905
1983 38 Biyografi Müzik 6.1 847
1982 37 Savaş Müzik 7.2 373
1982 37 Suç Müzik 6.5 610
1982 37 Dram Müzik 7.0 977

Şok
1982 37 Aksiyon Müzik 5.7 1,071
1981 36 Dram Müzik 6.8 594

Ateş Savaşı
1981 36 Macera Müzik 7.3 24,240

Hayalet Öyküsü
1981 36 Dram Müzik 6.3 9,920
1981 36 Dram Müzik 6.4 1,133

Sil Baştan
1981 36 Komedi Müzik 7.4 6,752
1981 36 Komedi Müzik 6.9 3,736

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 36 Dram Müzik 6.7 2,983
1981 36 Suç Müzik 6.9 2,042
1981 36 Savaş Müzik 7.4 363

Deli fisek
1980 35 Komedi Müzik 5.9 2,510
1980 35 Dram Müzik 7.4 1,487
1980 35 Romantik Müzik 6.6 3,719
1980 35 Dram Müzik 7.2 436

Kadın Polis
1980 35 Dram Müzik 6.9 480
1979 34 Dram Müzik 7.3 18,376

Soğuk Büfe
1979 34 Komedi Müzik 7.2 6,540
1979 34 Komedi Müzik 6.1 616

Bronte Kardeşler
1979 34 Biyografi Müzik 6.5 1,221
1979 34 Aksiyon Müzik 6.5 3,118

Doktor
1979 34 Dram Müzik 5.2 620

Anahtar Kapının Üstünde
1978 33 Dram Müzik 6.1 141
1978 33 Dram Müzik 6.9 1,405
1978 33 Suç Müzik 6.3 557

Hoşçakal Maymun
1978 33 Komedi Müzik 6.3 1,386

Onca Yoksulluk Varken
1977 32 Dram Müzik 7.2 1,737

Aranan Hedef
1977 32 Suç Müzik 6.8 2,580
1977 32 Macera Müzik 7.0 930

Şerif Fayard
1977 32 Suç Müzik 7.2 809

Şeytan Herhalde
1977 32 Dram Müzik 7.1 4,775

Mor Taksi - Aşktan Kaçanlar
1977 32 Dram Müzik 6.5 663
1976 31 Dram Müzik 6.3 367
1976 31 Komedi Müzik 6.1 880

Kiracı
1976 31 Gizem Müzik
Oyuncu
7.6 47,810
1976 31 Dram Müzik 6.4 1,508

Yargiç ve celladi - Cinayet oyunu
1976 31 Suç Oyuncu
Müzik
Müzik
7.3 2,335

Şebeke
1976 31 Suç Müzik 5.9 827
1976 31 Dram Müzik 6.6 921
1975 30 Suç Müzik 6.8 1,866
1975 30 Dram Müzik 6.2 626
1975 30 Dram Müzik 6.7 365

Ölümden Kaçarken
1975 30 Dram Müzik 6.6 355
1975 30 Komedi Müzik 6.6 1,095
1975 30 Komedi Müzik 6.3 433
1975 30 Suç Müzik 6.3 504

Saint- Paul Saatçisi
1974 29 Suç Müzik 7.1 2,849

Sen, Ben ve Diğerleri
1974 29 Dram Müzik 7.3 2,695

Lancelot
1974 29 Dram Müzik 6.9 4,274
1974 29 Dram Müzik 5.9 285
1974 29 Biyografi Müzik 6.0 958
1974 29 Gerilim Müzik 5.7 1,044

Gölgedeki ask
1974 29 Dram Müzik 5.8 528

Şehirde İki Adam
1973 28 Suç Müzik 7.3 5,063
1973 28 Macera Müzik 6.0 504

Büyük Tıkınma
1973 28 Komedi Müzik 7.1 14,793

Lekeli Güneş
1973 28 Dram Müzik 6.9 1,745

Sen ve Ben
1972 27 Dram Müzik 7.3 3,853
1972 27 Dram Müzik 6.1 148

Çılgın Fahişe
1972 27 Dram Müzik 6.3 910
1971 26 Dram Müzik 7.5 2,427

Şeref Yolu
1971 26 Suç Müzik 7.3 3,161
1971 26 Dram Müzik 6.9 2,128

Hayat Bağları
1970 25 Dram Müzik 7.4 5,579
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film