Giriş Kayıt
Philippe Sarde

Philippe Sarde (74)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Philippe Sarde, 21 Haziran 1945 Neuilly-sur-Seine, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Kiracı (1976), Sineklerin Tanrısı (1990), Ateş Savaşı (1981), Ayı (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1945
Doğum Yeri: Neuilly-sur-Seine, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa
Burcu: Yengeç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 72 Dram Müzik 4.8 944

İki Arkadaş
2015 70 Müzik 6.0 1,262

Dışişleri
2013 68 Komedi Müzik
Müzik
6.4 2,938
2013 68 Komedi 6.2 2,016
2012 67 Dram Müzik 4.5 281
2010 65 Dram Müzik 7.3 676

Montpensier Prensesi
2010 65 Aksiyon Müzik 6.4 3,346
2010 65 Dram Müzik 5.4 190
2009 64 Dram Müzik 6.0 1,368

Tanıklar
2007 62 Dram Müzik 6.8 2,523

Benim Adım Elisabeth
2006 61 Dram Müzik 7.0 404
2006 61 Dram Müzik 5.8 341

The Perfume of the Lady in Black
2005 60 Komedi Müzik 5.7 531
2004 59 Komedi Müzik
6.4 1,508

Daha Az Kötü Bir Dünya
2004 59 Dram Müzik 7.2 501
2004 Biyografi Müzik 6.3 43

Yoldan Çıkanlar
2003 58 Dram Müzik 6.5 2,954
2003 58 Belgesel Müzik
Oyuncu
7.7 43
2003 58 Dram Müzik 6.4 372

Sarı Odanın Esrarı
2003 58 Komedi Müzik 6.4 1,515
2001 56 Komedi Müzik 6.0 562
2001 56 Komedi Müzik 6.5 765
2000 55 Dram Müzik 5.5 64

Alice Ve Martin
1998 53 Dram Müzik 6.4 1,600

Hayattayım ve Sizi Seviyorum
1998 53 Dram Müzik 5.7 67

The Corridors of Time
1998 53 Komedi 6.1 9,741

Kambur
1997 52 Dram Müzik 7.0 3,098
1997 52 Macera Müzik 7.8 407
1997 52 Biyografi Müzik 6.7 1,115
1996 51 Dram Müzik 7.6 3,773
1996 51 Suç Müzik 6.9 1,859

Nelly Ve Mösyö Arnaud
1995 50 Dram Müzik 7.4 3,817
1995 50 Komedi Müzik 6.6 69

D'artagnan'ın Kızı
1994 49 Aksiyon Müzik 5.9 2,943
1994 49 Gerilim Müzik 5.8 1,983
1993 48 Dram Müzik 6.7 173
1993 48 Komedi Müzik 6.6 265

Sevdiğim Mevsim
1993 48 Dram Müzik 7.2 1,777
1992 47 Suç Müzik 7.4 1,578

Ayazda Bir Yürek
1992 47 Dram Müzik 7.7 8,201
1991 46 Dram Müzik 6.9 1,103
1991 46 Komedi Müzik 6.2 303
1991 Aksiyon Müzik 4.8 1,876

Sineklerin Tanrısı
1990 45 Macera Müzik 6.4 26,105
1990 45 Dram Müzik 6.3 550

Müzik Kutusu
1989 44 Dram Müzik 7.4 6,303
1989 44 Biyografi Müzik 6.1 208

Ayı
1988 43 Macera Müzik 7.7 15,337
1988 43 Dram Müzik 7.1 764
1988 43 Dram Müzik 6.8 456
1987 42 Gerilim Müzik 4.7 33
1987 42 Dram Müzik 6.5 208
1986 41 Dram Müzik 5.9 2,057

Manhattan Projesi
1986 41 Komedi Müzik 6.1 5,094
1986 41 Suç Müzik 6.7 711

Korsanlar
1986 41 Macera Müzik 6.1 7,282
1986 41 Komedi Müzik 4.4 87
1985 40 Komedi Müzik 6.6 502

Randevu
1985 40 Dram Müzik 6.6 2,179
1985 40 Dram Müzik 4.7 583
1984 39 Dram Müzik 4.7 818
1984 39 Komedi Müzik 6.4 1,824
1984 39 Dram Müzik 5.7 223
1984 39 Dram Müzik 6.2 779

Kırda Bir Pazar
1984 39 Dram Müzik 7.8 1,948
1983 38 Dram Müzik 6.3 560
1983 38 Komedi Müzik 6.2 199
1983 38 Komedi Müzik 5.0 698
1983 38 Biyografi Müzik 6.4 561
1982 37 Savaş Müzik 6.5 210
1982 37 Suç Müzik 6.5 252
1982 37 Dram Müzik 7.1 652

Şok
1982 37 Aksiyon Müzik 5.9 714
1981 36 Dram Müzik 6.8 369

Ateş Savaşı
1981 36 Macera Müzik 7.4 19,234

Hayalet Öyküsü
1981 36 Dram Müzik 6.3 6,885
1981 36 Dram Müzik 6.5 659

Sil Baştan
1981 36 Komedi Müzik 7.6 4,517
1981 36 Komedi Müzik 7.1 2,322

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 36 Dram Müzik 6.8 2,228
1981 36 Suç Müzik 7.1 1,392
1981 36 Savaş Müzik 7.0 115

Deli fisek
1980 35 Komedi Müzik 6.0 1,513
1980 35 Dram Müzik 7.3 761
1980 35 Romantik Müzik 6.8 2,524
1980 35 Dram Müzik 7.2 280

Kadın Polis
1980 35 Dram Müzik 6.5 238
1979 34 Dram Müzik 7.3 13,675

Soğuk Büfe
1979 34 Komedi Müzik 7.6 4,355
1979 34 Komedi Müzik 6.3 473

Bronte Kardeşler
1979 34 Biyografi Müzik 6.6 776
1979 34 Aksiyon Müzik 6.7 1,820

Doktor
1979 34 Dram Müzik 5.5 447

Anahtar Kapının Üstünde
1978 33 Dram Müzik 6.5 85
1978 33 Dram Müzik 6.9 968
1978 33 Suç Müzik 6.3 371

Hoşçakal Maymun
1978 33 Komedi Müzik 6.6 997

Onca Yoksulluk Varken
1977 32 Dram Müzik 7.2 943

Aranan Hedef
1977 32 Suç Müzik 6.9 1,575
1977 32 Macera Müzik 7.0 527

Şerif Fayard
1977 32 Suç Müzik 7.1 539

Şeytan Herhalde
1977 32 Dram Müzik 7.3 3,047

Mor Taksi - Aşktan Kaçanlar
1977 32 Dram Müzik 6.7 489
1976 31 Dram Müzik 6.5 213

Kiracı
1976 31 Gizem Müzik
Oyuncu
7.7 34,599
1976 31 Dram Müzik 6.6 966

Yargiç ve celladi - Cinayet oyunu
1976 31 Suç Oyuncu
Müzik
Müzik
7.5 1,436

Şebeke
1976 31 Suç Müzik 6.3 632
1976 31 Dram Müzik 6.8 604
1975 30 Suç Müzik 6.9 1,244
1975 30 Dram Müzik 6.2 439
1975 30 Dram Müzik 6.7 222

Ölümden Kaçarken
1975 30 Dram Müzik 6.2 144
1975 30 Komedi Müzik 6.7 653
1975 30 Komedi Müzik 6.3 289

Saint- Paul Saatçisi
1974 29 Suç Müzik 7.1 1,735

Sen, Ben ve Diğerleri
1974 29 Dram Müzik 7.6 1,830

Lancelot
1974 29 Dram Müzik 7.0 3,086
1974 29 Dram Müzik 6.1 205
1974 29 Biyografi Müzik 6.2 699
1974 29 Gerilim Müzik 5.8 628

Gölgedeki ask
1974 29 Dram Müzik 6.2 389

Şehirde İki Adam
1973 28 Suç Müzik 7.4 3,392
1973 28 Macera Müzik 6.1 347

Büyük Tıkınma
1973 28 Komedi Müzik 7.2 10,767

Lekeli Güneş
1973 28 Dram Müzik 6.9 1,008

Sen ve Ben
1972 27 Dram Müzik 7.4 2,267
1972 27 Dram Müzik 7.0 94

Çılgın Fahişe
1972 27 Dram Müzik 6.5 597
1971 26 Dram Müzik 7.6 1,590

Şeref Yolu
1971 26 Suç Müzik 7.3 1,776
1971 26 Dram Müzik 7.0 1,146

Hayat Bağları
1970 25 Dram Müzik 7.7 3,351
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,662) Mindhunter (2,522) The 100 (2,075) Legion (1,909) Preacher (1,807) La casa de papel (1,760) The Terror (1,383) Chernobyl (1,274) Big Little Lies (1,264) The Big Bang Theory (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019